Kurumsal Yatırım 4 Altcoin Projesine Yöneldi: CoinShares

En son raporunda CoinShares, kripto yatırım ürünlerinin geçen hafta küçük çıkışlar yaşadığını tespit etti. Raprora göre, altcoin projeleri daha fazla ilgi gördü

 

Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Terra (LUNA) ve Algorand (ALGO), kurumsal giriş aldı

 CoinShares’in raporuna göre, dijital varlık yatırım ürünlerinden geçen hafta çıkışlar, azalmaya başladı. Geçen hafta bu miktar  7,2 milyon dolar iken, 3 haftalık sürede toplam çıkışlar 219 milyon dolara ulaştı. CoinShares, üç haftalık çıkışlara rağmen yıllık girişlerin hala 389 milyon dolar olarak pozitif kaldığını belirtiyor. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) odaklı yatırım ürünleri sırasıyla 178 milyon dolar ve 16,9 milyon dolar çıkış yaşarken, Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Terra (LUNA) ve Algorand (ALGO) gibi altcoin projelerine odaklanan yatırım ürünleri  girişler gördü.  Avalanche, 1.8 milyon dolar,  Solana, 0.8 milyon dolar, Terra, 0.8 milyon dolar ve Algorand ise 0.7 milyon dolar giriş aldı.
CoinShares ayrıca, piyasaya sürülen yatırım ürünlerinin sayısının son dört ayda 2021’in 4. çeyreğine kıyasla yavaşladığını belirtiyor. Yatırım ürünü lansmanlarının toplam sayısı, 2021 yılının 4. çeyreğinde 24 iken, 2022’nin ilk çeyreğinde yalnızca 11 oldu. Varlık türüne göre 23 farklı yatırım ürününden 10’u bu yıl piyasaya sürüldü. En dikkat çekenleri sırasıyla 49 milyon dolar, 30 milyon dolar ve 16 milyon dolar yönetim altındaki varlıklarla Avalanche, Tezos ve Terra olan altcoin projelerine odaklandı.

 

Metaverse projesi, açıklandı: Bu altcoin ivme kazanabilir

Dünyanın en büyük NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC)  “Otherside” isimli metaverse projesinin piyasaya çıkış tarihi duyuruldu. Şirket kısa bir süre önce, şaşırtıcı derecede ilgi gören  ApeCoin (APE) adlı altcoin projelerini de hayata geçirmişti. Otherside’ın 31 Nisan’da Türkiye saati ile 07:00’da hayata geçeceği öğrenildi. Duyuru, metaverse projesinin resmi Twitter hesabı tarafından yapıldı. Bu gelişme yatırımcılar tarafından uzun zamandır bekleniyordu.

Söz konusu metaverse projesie dair ilk ayrıntılar 19 Mart 2022 tarihinde Bored Ape ekibi tarafından paylaşılmış ve projeye dair ilgi çekici bir video da yayınlanmıştı. Otherside metaverse projesi büyük ilgi görüyor ve projenin Discord grubu şimdiden 130 bin üyeyi aşmış durumda.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!