Bu Kripto Projeleri Ünlü Kripto Para Milyarderini Heyecanlandırdı!

Shark Tank yatırımcısı ve ünlü kripto para milyarderi Mark Cuban, kripto endüstrisi için bir sonraki büyük şey olabileceğine inandığı birçok fırsata gözünü diktiğini söylüyor. İşte ayrıntılar…

Yeni kripto projeleri birçok fırsat sunuyor

Verdiği bir röportajda Cuban, NFT’lerin kitap endüstrisinde büyük bir fırsat sunduğunu söylüyor ve görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Kitap olarak NFT’ler, özellikle ders kitapları için düşünüyorum. Şimdi, üniversite ders kitabı yayıncılarını kabul ettirip ettiremeyeceğimiz, çocukların dersler için kitap satın alması fikrinden başka bir konu… Kitap satın alma sürecinin tamamı.

İlk olarak, yeni mi yoksa kullanılmış mı istiyorsunuz? Sonra, bu kitapları geri götürüyorsunuz, sonra sömestr sonunda – çünkü sadece sınıfta kaldığınız süre için iyiler – kararı veriyorsunuz, ‘Evet, onu satacağım. Nasıl satarım? Gönderir miyim? Kitapçıya mı götüreyim?’ Bu sadece baş belası ve dijital bir dünyada gülünç.

NFT’ler, telif ücreti uygulamanıza izin verir, böylece o kitap yeniden satıldığında, yazar, yayıncı ve dahil olan diğer kişiler belirli bir telif ücreti alabilir. Bu, kitabı oluşturan yayıncıların ödeme almaya devam edebilecekleri anlamına gelirken, satılan ve yeniden satılan fiziksel bir kitap olduğunda, yeni bir kitap satabilmek için kitabın dağılacağını ummaları gerekir. Bu yüzden bunun harika bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Kriptoarena.com olarak da, ünlü milyarderin piyasalar hakkındaki görüşlerini daha öne defalarca kez makalelerimizde yayınlamıştık. Milyarder, sigorta endüstrisinin de kriptopara odaklı bir platformdan faydalanabileceğini söylüyor. Cuban’a göre, sağlık sigortası, kontroller ve dengeler için iki varlık kullanan merkeziyetsiz bir blockchain ortamında çalışırsa çok daha verimli ve dürüst olabilir. Milyarder açılamalarına şöyle devam etti:

Sanırım sigorta, çok kolay sigorta satın alabilmek… Evde çalıştırma tipi uygulamalar açısından, daha karmaşık, geliştirilmesi uzun süren tip şeylerde, sağlık sigortası gibi şeyler düşünüyorum. Olgudan sonra önceden onaylanmış veya onaylanmış bir iddia alma sürecinin tamamı korkunç. Kimse sağlık sigortası şirketiyle uğraşmaktan hoşlanmaz. Öncelikle ön onay için ön onay alıp almayacağınızı asla bilemezsiniz…

Burada, ‘Tamam, bu ihtiyacım var. Doktor benim için reçete ediyor ama cebimden ödeyemem, sigorta şirketim bunu onaylamazsa ne yapacağım?’

Kripto ile, bin doğrulayıcınızın olduğu bir ortam yaratarak, sigorta taleplerinin nasıl önceden onaylandığını veya onaylandığını yeniden keşfedebilirsiniz. Doğrulayıcıların ve meydan okuyucuların olduğu farklı türde iyimser toplamalar vardır.

Böylece insanları doğrulayıcı olmaları için eğitebilir ve bir talebi her doğruladıklarında, onayladıklarında veya onaylamadıklarında onlara ödeme yapabilirsiniz. İşin iyimser yanı, meydan okuyanlar ‘Bunu onaylamadın ama doğru nedenden dolayı değil’ diyecekler. Eğitiminiz bunu onaylamanız gerektiğini söylüyor. Ben buna meydan okuyorum, bu yüzden bunun için ödeme almak için yatırdığınız her şeyi alıyorum.

Bu onu dürüst tutar. Bu, işleri dürüst tutmanın sadece kriptolu bir yolu. Dolayısıyla bu tür bir uygulamanın ölçeği vardır, etkisi vardır ve merkezi olmayan, geniş ve düz bir organizasyonda dikey olarak entegre bir şirketten daha iyidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!