Kripto para birimi ile finanse edilen Satoshi Nakamoto Filmi

Dünyanın en çok aranan teröristi Satoshi Nakamoto NSA tarafından kaçırıldı ve işkence gördü. İngiltereden “Decrypted ” başlıklı bağımsız bir film olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kripto yerli film üretimi

Filmin yapımcısı Phil Harris şunları söyledi:

“COVID-19 krizi nedeniyle tamamen kapanmaya zorlanmadan önce bu filmin yüzde 70ini çektik. Böylelikle % 70ini bitirdik. Şu anda düzenlemeye girdik. Ben bir film yapımcısı ve keskin bir kripto para hayranı olarak endüstride ortaya çıkan kripto alanını bir bütün olarak keşfetmek istedim.”

 Film Satoshi Nakamoto hikayesi ile sınırlı kalmıyor. Filmin kendisi de kripto para birimi ile finanse edildi. Harris filmin ilk sürümünün kripto yerel video platformlarından olacağını söyledi. Bitcoin ile ilgili öğelerin otantik görünmesini sağlamak için birçok araştırmanın gerçekleştiğinden emin oldu.

Satoshinin Aşkı

Filmin konusunda birkaç dönemeç bulunuyor. Örneğin her şeyi vermeden Satoshinin sevgilisi aynı zamanda suç ortağı olan Sofya adındaki transseksüel bir kadındır. 

Filmin senaristi Mick Sands bir kripto meraklısı tanınıyor. Bitcoinin sadece varlığının ABD kuruluşuna temsil ettiği tehdit onun için bir hayranlık noktasıdır:

“Yazarımız Mick biraz asi her zaman kripto dünyasından etkilendi ve zaten bir şekilde onu içeren bir film yazmak istedi. Özellikle Amerikan güvenlik hizmetleri onu dünya ekonomisine karşı büyük bir tehdit olarak görüyor ve umutsuzca onu dağıtmaya ya da düzenlemeye çalışıyor.”

Film endüstrisinde kripto devrimi

Harris film endüstrisinin kendisinin bir kripto devrimi yaşadığına inanıyor. Genç bağımsız film yapımcılarının birkaç küresel akış platformunun hakimiyeti nedeniyle sınırlı dağıtım seçenekleriyle bırakıldığını belirtiyor :

“Bu filmin film endüstrisindeki kripto devriminin bir parçası olmasını istedik. Bu yüzden onu talep platformlarındaki bazı kripto videolarına yayınlayacağız. Saydıklarımdan herhangi birini biliyor musunuz emin değilim; LiveTree is one then you got Breaker you got Movieschain Cinezen Cinema Well.”

Film yapımcısı nihai hedefinin filmin haklarını Netflix veya Amazon Prime gibi büyük bir platforma satmak olduğunu söyledi. Harris filmin 2020 sonuna kadar gösterilmesini bekliyor.

Comments (0)
Add Comment