Kripto endüstrisinde uzun süreli şirketlerin kârı daha yüksek

Cambridge Alternatif Finans Merkezi tarafından hazırlanan bir rapor uzun süredir devam eden firmaların kar elde etme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteren kanıtlar ortaya çıkardı.

Raporu hazırlayan yazarlar “Büyük şirketlerin karlı olma olasılığı daha fazladır. Yedi yaşında veya daha büyük firmaların % 80i 2019da kar elde ettiğini rapor ederken bu oran üç ile dört yaş grubu için % 60 ve beş ile altı yaşındaki firmalar için % 64″ şeklinde ifade etti.

Bununla birlikte veriler kripto sektörünün en hızlı büyüyen firmalarının Avrupa ve Kuzey Amerika dışında Asya Pasifik (APAC) merkezli şirketlerin istatistiksel olarak yüksek oranda büyüme olasılığının daha fazla olduğunu gösteriyor.

Yazarlar işgücünün boyutunu üç yıllık bir süre boyunca yılda % 10dan fazla genişleten şirketleri “yüksek oranlı” yetiştiriciler olarak sınıflandırdı. Bu firmaların çoğunluğunun APAC bölgesinde olduğunu ve ankete katılan işletmelerin % 39unun en az 2017den beri aktif olduğu tespitinde bulundu.

Yüksek büyüme gösteren işletmelerin en düşük payı Latin Amerika ve Karayipler (LAC) bölgesine aittir.

Avrupa % 26lık küresel ortalamanın biraz üzerindeyken Kuzey Amerika altındadır.

Bununla birlikte yazarlar verilerin küresel olarak ankete katılan tüm yüksek oranlı firmaların yarısının üç ile beş yaş arasında olduğunu söyledi.

Comments (0)
Add Comment