Kanada’da Bitcoin ATM lerinde stablecoin alım satımı yapılabilecek 

Instacoinin kripto ATMsi artık çok tartışmalı Tether (USDT) dahil olmak üzere para yatırma ve çekme için dolarla sabitlenmiş stablecoinler sunuyor. Kanadanın lider kripto ATM operatörü cihazlarına toplam yedi stablecoin ekleyecek.

Bir bankadaki varlıkların desteklediği dolar stablecoinler arasında cihazlar USDCoin (USDC) TrueUSD (TUSD) Paxos (PAX) ve Gemini Doları (GUSD) sunacak.

Algoritmik stabilcoin DAI hem tek-teminatlı hem de çok-teminatlı versiyonlar olarak mevcut olacak. Stablecoinler fiyat dalgalanmalarına karşı bir korunma ve varlıkların gönderilmesi ve alınması için daha ucuz bir yol sunuyor.

Esasen hızlı aracılık hizmetleri sunan ATMler alıcılara yeni bir anonimlik düzeyi sunuyor. Şu anda ATMler tanımlanmadan günde 10 bin CADa kadar alım ve satım yapılmasına izin veriyor. KYC söz konusu olduğunda bu erişim noktası bazı borsaların sınırlarını aşabilir ve bu da 1000 $ a kadar kimlik doğrulaması gerektirebilir.

Instacoinin ATMleri tamamen nakitle çalıştığı için bankacılık bilgileri de cihaza açıklanmaz. ATM ile iletişim kuran tek şey varlıkları tutan cüzdanlardır.

Comments (0)
Add Comment