JP Morgan’ın Kripto Para Uyarısı Dikkate Alınmalı mı? İşte Veriler!

JP Morgan analistlerine göre, kripto para piyasası şu anda “köpüklü” görünüyor ve bu da bir yönlenme aşamasının köşede olabileceğini gösteriyor. JP Morgan, olağanüstü aylık ABD hisse senedi koleksiyonunu inceledikten sonra başka bir düşüş evresi üzerinde spekülasyon yaptı. Bankaya göre, 2021 yazında giderek daha fazla bireysel yatırımcı ABD hisse senetlerine harcama yaptı. Ayrıca, yatırımcıların takas edilemeyen tokenlere (NFT’ler) katılmasıyla, hisse senetlerine yapılan bu yatırım dalgası ağustos ayında “altcoinlere” de yayıldı.

Kripto para piyasasındaki an iyi altcoinler

JP Morgan’ın Kripto Para Uyarısı İşte Veriler!

JPMorgan, “Kripto para piyasaları yeniden köpüklü görünüyor” dedi. Banka ayrıca, altcoin piyasasının ağustos başında kripto endüstrisinin yüzde 22’sini temsil ederken Eylül başında yüzde 33’e kadar büyük bir artış yaşadığını vurguladı. Artan NFT’ler ve DeFi popülaritesi, Solana, Binance Coin ve Cardano gibi akıllı sözleşme kriptolarının fiyatını etkilerken, Ethereum’un altcoin hakimiyetine dokunulmadan kaldı.

ETH

Ethereum (ETH), istisnai artışlar göstermeye devam ettiği ve işlem rakamlarıyla altcoin pazarındaki hakimiyetini koruyor ve yazımız hazırlanırken sırasında haftalık %21,01 artışla 3.900 dolar seviyelerinin oldukça üzerinde kalıyor. CoinGape’in son paylaşımı, pozitif on-chain aktivite ve bir ayda üçe katlanan madenci bakiyeleri ile kripto para ETH’nin yükseliş potansiyelini de doğruladı.

SOL

Operasyonel akıllı sözleşmeleri birleştirme yarışında, Solana, 41 milyon doların üzerinde bir piyasa değeriyle, raporlama sırasında 31 milyon doların biraz üzerinde olan Dogecoin’i geride bırakarak yedinci sırada yer alıyor. Ayrıca, Solana’nın haftalık yükselişi bu yazının yazıldığı sırada %51,15’e ulaştı.

ADA

Cardano ($ADA), 12 Eylül’de gerçekleşmesi planlanan yaklaşan Alonzo güncelleme lansmanı yerine bir boğa koşusu yaşayan başka bir altcoin. Cardano’nun başkanı Charles Hoskinson, güncellemenin beklendiği gibi gittiğini ve olacağını iddia ederek topluluğu bilgilendirdi. Yakında fırlatma için yeşil bir sinyal göreceksiniz. Cardano’nun piyasa değeri, yazımızın hazırlanması sırasında haftalık yüzde 3,22 artışla 94 milyon dolara yaklaşıyor.

Görsel: Kripto Para- Binance Coin (BNB)

Kripto para BNB

JP Morgan, 2021’in başarılı altcoinlerinde Binance’in yerel tokeni Binance Coin (BNB)’den de bahsetti. BNB satışı, ağustos ayı sonlarında 520 dolardan dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Coinmarketcap’in kripto para piyasası verilerine göre, raporlama sırasında BNB, haftalık %3,80 artışla 83 milyon doların üzerinde piyasa değerine ulaştı. JPMorgan, konu hakkında şöyle paylaşımda bulundu:

Altcoinlerin payı, tarihsel standartlara göre oldukça yüksek görünüyor ve bizim görüşümüze göre, yapısal bir yükseliş trendinin yansımasından ziyade, köpük ve bireysel yatırımcı ‘manisi’nin bir yansıması olması daha muhtemel.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!