Japonyalı Ünlü Şirket, Bu Altcoin ile Ortak Oluyor!

Japonya’nın en büyük mobil operatörü NTT Docomo, Web3 benimsenmesini hızlandırmak için popüler altcoin projesi Astar Foundation ve Accenture ile işbirliği yapacak. İşte detaylar…

Japonya’nın en büyük mobil operatörü, Web3 benimsenmesini artırmak için bu altcoin ile ortaklık kurdu!

Yıllık geliri 40 milyar dolar seviyelerini aşan Japonya’nın en büyük mobil operatörü olan NTT Docomo, Web3 altyapısına 600 milyar yen (4 milyar dolar) yatırım sözü verdi. Yapılan açıklamaya göre şirket, halka açık blok zinciri Astar Network’ün geliştiricisi Astar Foundation ve Web3’ün benimsenmesini hızlandırmak için Accenture ile işbirliği yapacak.

Astar Network ve NTT Docomo, 9 Kasım’daki bir yapılan güncel bir duyuruya göre özellikle üç temel üzerinde işbirliği yapmayı kabul etti. Ortaklar, Web3’teki çevresel konular için çalışmaları yürüterek sürdürülebilir kalkınmayı takip edecek, insanları eğiterek Web3’ün benimsenmesi yolundaki teknoloji boşluklarını ortadan kaldırmaya çalışacak, ayrıca mühendis ve iş dünyasındaki liderlere öğrenmeleri ve pratik deneyim kazanmaları için fırsatlar sağlayacak.

Ortaklık, bireylere ve şirketlere yönetişim için token kullanma olanağı verecek bir konsorsiyum şeklini alacak. Astar Network kurucusu Sota Watanabe yaptığı açıklamada, “On milyonlarca insan tarafından kullanılan vaka çalışmaları yaratan bir şirket olan NTT Docomo ile işbirliği yaparak Web3’ü daha da yaygınlaştıracağız.” sözlerinde bulundu.

Mobil Ağ Operatörü şirketin yaklaşık üçte birine sahip olan Japonya hükümeti, son zamanlarda Web3 teknolojisine ve kripto dünyasına duyduğu ilgi ile öne çıkıyor. Öte yandan ülkenin en büyük ikinci liman kenti Fukuoka ise Ekim ayının sonlarında Web3 teknolojileri için örnekleri geliştirmek üzere Aster Labs ile işbirliği yaptı.

Japonya Web3 teknolojisini keşfetmek istiyor!

Japonya’nın Web3 politikası, bürokrasiyi ve geleneksel olarak yavaş olan karar verme sürecini ortadan kaldırmak isteyen politikacılar tarafından bu yıl hızlı bir başlangıç ​​yaptı. Artık Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı (METI) bünyesinde bir Web3 politika ofisi bulunmaktadır. Geçen hafta ülkenin dijital bakanlığı, Web3 teknolojisini keşfetmek için merkezi olmayan bir özerk organizasyon (DAO) oluşturacağını duyurdu.

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere Astar Network’ün yerel token’ı ASTAR, geçtiğimiz bir haftalık süreçte yüzde 14 değer kazandı. Anlık olarak ise altcoin projesi 0,04454311

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!