İşte Keşfedilmeyi Bekleten 5 Metaverse Altcoin!

Bir süredir gündemden düşmeyen metaverse projeleri, fiyat performansı olarak da yükselişe geçebilmek için yıl başından bu yana mücadele veriyor. Bununla birlikte, uzmanlar sektörün geleceği konusunda iyimserliğini koruyor. Citi Bank tarafından yapılan bir araştırmadan elde edilen tahminler, metaverse ekonomisinin 2030’da 13 trilyon dolar değerinde olacağını tahmin ediyor. Kriptoarena.com olarak, keşfedilmeyi bekleyen 5 Metaverse altcoin projesini paylaşıyoruz…

Bu Metaverse altcoin projeleri ile tanışın

Aavegotchi (GHST)

Pixelcraft Studios tarafından geliştirilen Aavegotchi, Aave protokolü altında çalışan bir DeFi oyna-kazan oyunudur. Aavegotchi’ye katılmak için oyuncuların altcoin GHST satın alması gerekir. Oyuncular GHST’yi kullanarak, ‘dijital tahsil edilebilir’ türden NFT‘ler olan aavegotchis’i elde edebilirler.. Aavegotchi, pikselli bir karakterle ‘hayalet’ olarak temsil edilen bir avatardır. Oyuncu platformdaki mini oyunlara katıldıkça avatarını mükemmelleştirilebilir. Oyuncu avatarını ne kadar geliştirirse o kadar değerli olur.

Mobox (MBOX)

Mobox, merkeziyetsiz finansın (DeFi) unsurlarını oyun araçlarıyla birleştiren, oynayarak kazanılan bir oyundur. Oyuncular para kazanırken eğlenebilirler. Aslında “GameFi” (yani oyun finansmanı) statüsünü üstlenen ilk projelerden biridir. Kullanıcılar, Mobox’ta farklı oyunları oynayarak, kripto piyasasında değiştirilebilen MOMO NFT’leri kazanırlar. Ekosistemin altcoin porjesi olan MBOX tutmak, kullanıcıların, platformun karar verme sürecine müdahale etmesine olanak tanır.

Oynayarak ve eğlenerek altcoin kazanabilirsiniz

Blocktopia (BLOK)

Blocktopia, maksimum arzı 21 milyon token ile sınırlanan Bitcoin’in onuruna, 21 seviyeli oyunun bulunduğu bir sanal gerçeklik gökdeleni tarafından temsil edilen, sürükleyici bir evren şeklini alır. İçerik oluşturmadan metaverse eğitimine kadar, Blocktopia, sanal dünyada çok umut verici bir proje haline gelmek için her şeye sahiptir. Hedeflerine ulaşmak için dört ana unsura dayanmaktadır: öğrenme, kazanma, oynama ve yaratma. Ekosistemin altcoin projesi BLOK, etkinliklerde yer almak, sanal arazi satın almak ve ağın yönetimine katılmak için kullanılabilir.

Meta Hero ve RedFox

Meta Hero, sadece bir macera oyunundan çok daha fazla hırsı olan bir kripto metaverse’dir. Bunun yerine Meta Hero, avatarlar ve diğer sanal nesneler oluşturmak için 3B tarama ve modelleme tekniklerini kullanan bir platformdur. Aynı zamanda koleksiyonlardan ve gerçek dünyadan sanat eserlerinden NFT’ler yaratma imkanı sunar. RedFox , Tilki veya diğer hayvanlardan oluşan sanal bir oyun değildir. Red Fox, dijital katılımı teşvik etmeyi amaçlayan bir metaverse platformudur. RedFox, bölgedeki şirketlerin blockchain teknolojisine, sanal gerçekliğe ve GameFi’ye tutunmak için gerekli tüm araçları bulabileceği bir metaverse evreni geliştirdi. Bu iddialı ekosistemin altcoin projesi RFOX’tur.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!