1 Haftada Yüzde 130 Artan Kripto Para Birimi Rallisine Devam Edebilir!

Az bilinen bir kripto para birimi devasa bir yükselişte ve piyasada yaşanan düzeltmeye rağmen tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydediyor.

Kripto para piyasası düzeltme yaşarken Quant fırladı!

CoinMarketCap’e göre, söz konusu altcoin Quant (QNT), yedi günün en düşük seviyesi olan 45.23 dolar’dan 104.41 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Büyüleyici bu yükseliş, sadece bir haftada yüzde 130.84’lük bir artışı temsil ediyor. Quant, “Overledger Ağı” isimli sistemi kullanarak diğer tüm Blockchain küresel ölçekte köprülemeyi ve bağlamayı amaçlayan bir ağdır. Projeye göre, ağları tüm dijital ekonomi için ekosistem işlevi görmeyi hedefliyor.

Paylaştığı yeni bir tweet’te, popüler kripto para analisti Credible Crypto, QNT’ye ağırlık vererek, pazarın geri kalanı konsolide olurken bazı altcoin’lerin yukarı doğru fırlamasının ne kadar olağandışı olduğuna dikkat çekiyor. Analsite göre QNT, altcoin piyasasından gelecekte meydana gelecek daha fazla boğa döngüsünün işareti olabilir. Trader şunları söyledi:

Altcoinler genellikle bir ayı piyasasının ortasında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmıyor. Evet, bazı istisnalar vardı, ancak çoğu bunu başaramadı. Çoğu altcoin, BTC’nin ATH’sine ulaşmasından sonraki 30 gün içinde zirveye ulaştı ve ardından çakıldı ve bir daha toparlanamadı. Çok fazla altcoin’in QNT’yi takip ettiğini sanmıyorum.

Sene başından beri yüzde 700 artış kaydetti!

Credible Crypto, QNT’nin yükselişinin kripto para piyasalarının gerçekten bir ayı piyasasına girmediğini gösterdiğini iddia ediyor ve şunalrı ekliyor:

QNT tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Ayı piyasasında olmadığımıza dair bir işarete ihtiyacınız olursa,işte bu somut bir kanıtı. Altcoin’ler, bir ayı piyasasının ortasında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmıyor. Bahse girerim, bu düzeltmeden toparlanmaya başladığımızda, diğer altcoin’lerde de  çok daha fazlasını görüyoruz.

Quant fiyatı  o zamandan düştü ve şu anda 88.77 dolardan işlem görüyor. Ateşli kripto para varlığı, 2021’i 11.04 dolar’dan açtıktan sonra bugüne kadar yüzde 700’ün üzerinde arttı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!