İstatistik Şirketleri Alexa ve Similarweb den Gelen Veriler Yeni Bir Boğa Koşusuna İşaret Ediyor

Piyasalarda kurumsal beimseme hakim sürerken Amerika Birleşik Devletlerindeki Bitcoin  borsaları benzeri görülmemiş bir popülerlik görüyor.

İstatistik kaynakları Alexa ve Similarwebden elde edilen veriler büyük kripto para borsası Coinbasein şu anda dünyanın en popüler 1000 web sitesi arasında yer aldığını gösteriyor.

Coinbase ABDde İlk 400de 

BTCnin Ocak ayında 42 bin dolara yükselmesi kripto para borsalarında yeni kullanıcı tsunamisine yol açmış gibi görünüyor.

ABDde son aylarda Bitcoine kurumsal girişlerin odak noktası olan Gemini Kraken ve Binance ABD borsaları en iyi on bin küresel sitenin arasında.

Binance dünya çapındaki ziyaretler açısından Coinbasei geride bırakırken Coinbase yurtiçi pazarında en üst sırada yer alıyor ve ABD internet kullanıcıları arasında 386ncı sırada. Bu veriler Aralık 2020 dönemine ait ve bu yılın başında kripto parasının yükselişe geçmesi muhtemelen borsaların popülerliğini daha da artıracak.

Yaygın olarak duyurulan sistem kesintilerine ve diğer teknik sorunlara rağmen Coinbasein popülaritesi açıkça değişmeden kalıyor.

Morgan Creek Digitalin kurucu ortağı Anthony Pompliano Salı günü yaptığı açıklamada “Coinbase Ocak ayında 1.3 milyon uygulama indirmesine sahipti. Bu E-trade TD Ameritrade Charles Schwab Fidelity ve Sofinin toplamından daha fazla” dedi.

Coinbase şu anda Apple App Storeda kriptoya özgü en iyi finans uygulaması olarak yer alıyor. Ayrıca Binance ve Binance ABD de ilk onda.

Kötü reklamın göründüğü kadar kötü olmadığına dair bir başka kanıt da perakende ticaret uygulaması Robinhoodun da aynı şekilde geçen hafta uygulama indirmelerinde büyük bir sıçrama görmesi oldu.  

Kurumsal İlgi Devam Ediyor

Daha önce bildirdiği gibi büyük alımlar için bir platform olarak Coinbase alım satım için piyasa iştahını değerlendirmek adına bir lider haline geldi.

Bu hafta borsadan özel cüzdanlara büyük miktarda para çekildi bir analiste göre bu uzun vadede satın alan kurumların varlığının devam ettiğini gösteriyor.

Kripto para analiz şirketi CryptoQuantın CEOsu Ki Young Ju Çarşamba günü yaptığı açıklamada “En güçlü yükseliş sinyali işe yarıyor” dedi.

“32.4 bin en düşüktü ve BTC  fiyatı yüzde 13 arttı. Ancak dediğim gibi kurumsal satın alma diğer tüm düşüş sinyallerini geçersiz kılan en güçlü yükseliş sinyali. Fiyatların daha fazla yükselmesini bekliyorum.”

Comments (0)
Add Comment