İngiliz Kasiyer Bu Altcoin Sayesinde Milyoner Oldu! İşte Ayrıntılar

Kripto para piyasasında, haftanın son iş günü geride kalırken altcoin projelerinde gündemin öne çıkan haberlerine bu yazımızda değiniyoruz. Kripto endüstrisi ile ilgili güncel haberlere Kriptoarena.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Robinhood, altcoin SHIB topluluğuyla dalga geçiyor

Shiba Inu, Robinhood tarafından hala listeye eklenmemesine rağmen, meme kripto para hala borsanın radarında kalmaya devam ediyor. Kripto para borsası geçtiğimiz günlerde Instagram’da bir anket yaptı. Bu ankette Robinhood, kripto para projelerinin gücünü belirlerken soru içeriğinde SHIB’e de yer verdi. Takipçilerden üç seçenek arasından seçim yapmaları istendi: topluluk, Elon Musk’ın onayları ve Shiba Inu yorumlarının sayısı. Diğer taraftan, SHIB’in Robinhood’a eklenmesi için başlatılan Change.org kampanyasında, 485.000 imza toplandı.

Görsel:Shiba Inu (SHIB)

Altcoin Shiba Inu, bir süpermarket çalışanını milyonere dönüştürdü

Yükselişini sürdüren köpek kripto para birimi Shiba Inu, bir kişinin daha hayatının değişmesini sağlayan yatırım aracı oldu. İngiliz süpermarket çalışanı Rob, Şubat ayında parasını SHIB’e yatırmaya başladı. Mayıs ayına gelindiğinde, toplamda 8.000 dolar yatırım tutarına ulaştı, kripto yatırımları ise 1.200 kat değer kazandı. Şanslı alıcı yarım milyon doları nakite çevirdikten sonra işini bıraktı. Şu anda evde oturan bir baba olmakla meşgul. Rob hala Shiba Inu’nun yanı sıra Doge Killer (LEASH) gibi diğer Dogecoin altcoin projelerinin de yedi haneli bir tutarını elinde tutuyor.

Milyarlarca SHIB içeren balina cüzdanları artık kripto dedektifleri tarafından izleniyor

Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, birkaç balina tarafından yapılan son SHIB hareketleri, Blockchain dedektif şirketlerinin dikkatini çekti. Ek olarak, CoinMarketCap istatistikleri, SHIB’in %71’inin sadece 10 adrese ait olduğunu gösteriyor. Kripto firmalarının üzerinde durduğu nokta ise, Shiba Inu kripto para birimlerinin düzensiz konsantrasyonu oldu.

Shiba Inu’nun %51 oranında değer kaybetmesinin 3 nedeni

Hızlı bir yükselişin ardından Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %51 oranında değer kaybetti. Uzmanlara göre dünkü satışların üç nedeni olabilir. Birincisi, Bitcoin ve Dogecoin de dahil olmak üzere birçok kripto para biriminin günlük en düşük seviyelerine yakın işlem görmesiyle kripto piyasasının zayıflaması. İkincisi, kripto borsası Kraken’in, gelecekte listeyi değerlendireceğini iddia ederek SHIB’i listelemeyi öteliyor olması. Altcoin Shiba Inu’nun geri adım atmasına neden olan üçüncü faktör ise, yıldız rallisinden sonra yatırımcıların kâr elde etmesi.

Görsel: Ethereum

Yeni bir ATH’ye ulaştıktan sonra balinalar altcoin Ethereum’da 1,8 milyar dolar taşıdı

Çarşamba günü, Ethereum 4.664 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Akabinde, bir grup isimsiz balina cüzdanları arasında 1,8 milyar dolar değerinde ETH değişimi görüldü. En büyük işlem, fiat olarak akıllara durgunluk veren 1.057.608.364 dolara eşit olan 229.766 adet ETH’nin taşınması oldu. Diğer transferler 10.000 adetten 25.000 adet ETH’ye kadar kripto para biriminin taşınması ile gerçekleştirildi. Yine de Binance borsası tarafından bilinmeyen adreslere birkaç işlem yapıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!