Haftanın En İyi Performansını Gösteren Beş Kripto Para

1. SwissBorg (CHSB)

Dünya çapında dijital para bozdurma ve dijital para cüzdanları vermek adına iki lisans sahibi olan SwissBorg yetmiş beş kişiden fazla olan ekibiyle toplum merkezli hale getirerek sermaye yönetimini adem-i merkezileştirmeye çalışıyor. CHSB fiyatı son yedi günde yaklaşık yüzde 138.2nin üzerinde artış gösterdi.

2. Elrond

Bu yılın ilk çeyreğinde en iyi performans gösteren kripto para birimi ve Defı projesi olan Elrond geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iyi bir performans gösterdi. Elrond son yedi günde yaklaşık yüzde 53.6nın üzerinde bir artışla en iyi beş kripto para birimi arasında yer aldı. 

3. Litecoin (LTC)

Charlie Lee tarafından 2011 yılında hayata geçirilen en eski altcoinlerden biri olan Litecoin piyasa değeri ile en iyi on kripto para birimi arasında kendini gösterdi. LTC son 7 günde yaklaşık yüzde 52.9dan fazla yükseliş ile listede yerini aldı.

4. Zilliqa (ZIL)

Zilliqa ölçekleme problemini sharding kullanarak çözmek isteyen bir Blockchain projesi olarak tanınıyor. Son 7 günde ZIL fiyatı neredeyse yüzde 41den fazla arttı. Listede yerini almasının arkasında Twitterda yaptığı başarılı reklam kampanyasının olduğu tahmin ediliyor. 

5. Synthetix Network Token (SNX)

Synthetix Network Token Ethereum üzerinde bir türev likidite protokolüdür. Token varlıkların ihraç edilmesine ve ticaretine izin veriyor. Harici bir varlığın değerini izliyor. Bir ERC 20 tokeni olan SNX son 7 günde yaklaşık yüzde 37nin üzerinde artışla beşinci sırada bulunuyor.

 

Comments (0)
Add Comment