Greed (GREED) Nedir?

Greed (GREED) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. Platform, kendi ekosistemi içerisinde takaslar, bahisler, çiftlikler, meta veriler başta olmaktadır. Daha sonra NFT pazarıyla çok zincirli platformlar arasında yer alan, yardımcı kripto programının dijital para birimidir. Ayrıca GREED Coin, kripto yardımcı programlarda işlem kolaylığı sağlayan bir Token’dir.

Greed projesinin amacı nedir?

Proje, kripto para piyasalarında ‘’Captain Awesome’’ adıyla anılan “Peter Parente” öncülüğünde geliştirildi. Platform 2 yıldan fazla bir zamandır yatırım bankacılığıyla iş danışmanlığı deneyimlerini kripto piyasalarına aktarmayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda Parente, Greed GREED Token’le yenilikçi çözümler sunmayı başarmaktadır. Ayrıca fırlatma rampaları, Exchange, çiftlik faaliyetleri ve meta veri deposu, NFT pazarları ve çok zincirli platformlar arasında bağ kurabilmeyi de hedeflemektedir.

Geleceği:

Proje 2022, 2023 ve 2024 dönemleri için 1-3 yıllık değerlendirmelerde GREED Token, ortalama beklenti seviyelerinin üzerinde görülmektedir. Bu büyüme eğilimini söz konusu dönemlerde de sürdüreceği ifade edilmektedir. Projenin 5 yıllık planda ise fiyat tahmini güçlenmektedir. Aynı zamanda gelecek döneme ilişkin güçlü grafik analizlere de sahiptir.

Avantajları neler?

  • Proje özellikle Greed Musıc sosyal etkinlikleri ile güçlü bir tanıtım aracı olmaktadır.
  • Ayrıca gelecek dönemlerde fiyat tahminleri ve kar potansiyeli oldukça yüksektir.
  • Kripto piyasalarındaki birçok faaliyetine platform üzerinden işlem basitliğiyle imkan sunmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Projenin işlem hacmi beklentilerin altında kalabilmektedir.
  • Ayrıca risk faktörleri kısa vade için yatırımcılara tehdit sunmaktadır.
  • Proje genel piyasa risklerini üzerine çekebilmektedir.

Greed (GREED) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda GREED Coin ile işlem yapılabilen borsalar; PancakeSwap V2, XT.Com’dur. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak GREED listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca GREED Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!