Google’dan Çarpıcı Cardano (ADA) Hamlesi: Eklendi!

Dünyanın en iyi kriptolarından biri olan Cardano (ADA), şu anda en iyi küresel kripto paralar listesinde yedinci sırada yer alıyor ve Google arama motorunda önemli bir konum elde etmeyi başarmış görünüyor.

Google, Cardano (ADA)’yı en iyi kripto paralar arasına ekledi

Ada sahipleri, trader ve yatırımcılar artık ADA varlıklarının döviz değerini hem USD hem de BTC cinsinden hızlı bir şekilde hesaplayabilir çünkü Google, Cardano (ADA)’yu ABD Doları (USD) dönüşüm oranına ekledi. USD dışında artık ADA’yı Google’da GBP, EURO, İsviçre Frangı gibi para birimlerine ve 50’den fazla istediğiniz herhangi bir para birimine dönüştürebilirsiniz.

Böyle bir google kur dönüşümü yalnızca Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük kripto para birimleri için kullanılabilir. Bu yeni gelişme, Cardano (ADA)’nun kendisini hızla gelişen ve kripto gezegenine yenilikler getiren en iyi altcoin olarak ne kadar hızlı tanımladığını gösteriyor.

CIP-35 güncelleme önerisi

IOHK Communications direktörü Tim Harrison, çekirdek geliştirici ekibinin Plutus akıllı sözleşme platformu için CIP-35 adlı yeni bir güncelleme önerisinde bulunduğunu açıkladı. Önerilen güncellemenin, Plutus çekirdek ve ara yüz sayfalarının iyileştirilmesine öncülük etmesi planlanıyor. CIP-35 önerisine göre, daha açık bir yapı, Cardano üzerine inşa edilen akıllı sözleşme geliştiricilerinin kodlarını zamanında değiştirmesine ve güncellemesine olanak sağlayabilir. CIP-35 ile geliştiricilerin daha kısa yollar kullanarak değişiklik yapmalarını ve kodlarını güncellemelerini sağlamak için sisteme kısa yollar ekleneceği belirtiliyor. Ayrıca, CIP-35 teklifi, Plutus akıllı sözleşmesindeki yeni güncellemeler için hızını ve ağa bağlı tüm protokoller için işlem süresini daha da artırabilecek.

Görsel: Cardano (ADA)

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, altcoin Cardano fiyatı son 24 saatte yüzde 3,81 oranında düştü ve şu anda 1,03 dolar seviyesinden işlem görüyor. ADA son 24 saatlik işlem hacmi ise 1.273.074.172 dolar düzeyinde gerçekleşti. Dolaşımda 33.592.646.022 milyon ADA coin arzı ve toplam olarak 45.000.000.000 ADA coin arzı bulunuyor. CoinMarketCap tarafından piyasa değerine göre yapılan sıralamada ADA, 34.605.274.072 USD piyasa değeri ile 7. sırada yer alıyor. ADA ve kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!