Google’daki Bitcoin Aramaları Dip Yaptı: Yılın En Kötüsü

Kripto para veri analizi platformlarından olan CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’dan lider kripto Bitcoin ile ilgili önemli bir veri daha geldi. Ju, Twitter hesabından BTC ile ilgili Google aramalarının bu senenin en düşük seviyelerine ulaştığını bildirdi.

Ki Young Ju: Google’da Bitcoin aramaları ciddi oranda azaldı

Üstünden 4 yıl geçmesine rağmen, 2017 Yılında boğa sezonu yaşanırken Google’da Bitcoin aramalarının ciddi bir öneminin olduğu görüldü. 2017’den bu yana kripto para evreni çok değişti ve gelişti. Günümüz itibariyle lider kripto Bitcoin bilinmeyen, şüpheyle yaklaşılan veya dolandırıcılık olarak görülen bir kripto para olmaktan çok, “geleceğin parası” olup olamayacağı tartışılan, altının yerini aldığı belirtilen bir varlık olarak görülüyor.

 

Yine de hala büyük topluluklar dünyanın en büyük arama motoru olan Google’da Bitcoin’i aratmaya devam ederken, veri analiz platformu olan CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, Google’da yapılan Bitcoin aramalarının ciddi oranda azaldığını bildiren bir veri paylaştı.

CEO’ya göre piyasada kalmayı başarabilen yatırımcılar her zaman kazanıyor

Ki Young Ju yaptığı açıklamada arama hacminin 2021 senesinde en düşük seviyelerde bulunduğunu belirtti. Bununla birlikte Ju, ilginin azaldığı dönemlerde piyasada kalmayı başaran yatırımcıların ise her zaman kazandığını belirten bir yorum yaparak şu sözleri ekledi:

Google’daki Bitcoin aramalarının hacmi bu yılın en düşük seviyesine indi. Hala kripto ile ilgileniyorsanız, kripto paraların geleceği için inancınızı koruyabilirsiniz. Çünkü tarihsel olarak küçük yatırımcı ilgisi en düşük seviyeye ininceye kadar bekleyebilenler, bu durumda en sonunda kazananlardan oluyorlar

Son zamanlarda özellikle 45 bin ve 51 bin dolar arasında gidip gelen, bununla beraber çoğu zaman 46 bin-47 bin bandında hareket eden lider kripto Bitcoin, son 30 günlük periyotta yüzde 17,6 değer kaybetti. Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitcoin, yazı yazıldığı esnada 47,696.32 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!