Geçtiğimiz Hafta Yüzde 100 Artış Kaydeden Bu Altcoin Futbol Severlerin İlgisini Çekebilir

Nairametrics’in haftalık raporuna göre, muhtemelen dünyanın en popüler sporuna dayanan ve fazla bilinmeyen bir altcoin, geçtiğimiz hafta önde gelen tüm kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdi.

Spor tabanlı bir altcoin olan Chiliz, an itibariyle günlük yaklaşık 589 milyon dolarlık işlem hacmi ile 0.105397 dolar’dan işlem görüyor. Chiliz, haftalık yüzde 97 oranında yükseliş kaydetti.

Chiliz şu anda en değerli 91’inci kripto varlığı ve piyasa değeri 573.581.586 dolar’dır.

Hızla yükselen altcoin, OKEx, HBTC, Binance, Huobi Global ve Xtheta Global gibi kripto borsalarında işlem görüyor.

 Futbol ve Kripto Para Dünyası

Chiliz, spor ve e-spor hayranlarına, favori takımlarını, oyunlarını, liglerini ve etkinlikleri kitlesel olarak yönetme yeteneği vermeyi amaçlıyor.  Avrupa odaklı bir blockchain spor platformu olan Chiliz, Amerika Birleşik Devletleri’ne genişlemesi için 50 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Chiliz (CHZ), futbol taraftarlarına en sevdikleri kulüplerle daha fazla etkileşim kurmalarına olanak tanıyan tokenlar sağlamasıyla tanınır. Malta merkezli blockchain şirketinin CEO’su Alexandre Dreyfus, platformun Amerika Birleşik Devletleri için büyük planları olduğunu açıkladı.

Futbol kulüpleri, hayranlarına daha iyi deneyimler sağlamak için artık blockchain kullanıyor.

Futbol, ​​dünya çapında açık ara en popüler oyundur. 2018 Rusya’da düzenlenen son futbol Dünya Kupası turnuvasında maçları 3,5 milyardan fazla kişi izledi. Bu, dünya nüfusunun yaklaşık yarısının futbola meraklı olduğunu gösteriyor.

Nairametrics, futbol kulüpleriyle blockchain aracılığıyla bu tür ortaklıkların yapılması daha fazla ekonomik fırsat sunacağına ve sektörün küresel markaları ile işbirliği yoluyla daha geniş kitlelere fayda sağlayacağına inanıyor.

 

Comments (0)
Add Comment