FME (FME) Nedir?

FME (FME) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. FME Coin, kripto para alanındaki bazı problemleri çözmeye odaklanan, Blockchain tabanlı bir cüzdan ekosistemidir. FMPAY, ETH Blockchain üzerine inşa edilen bir kripto para cüzdanıdır. Bu cüzdan, çoklu kripto cüzdanı, sanal banka hesabı/kartı ve sınır ötesi varlık transfer sistemine sahip olmaktadır. FMPAY (FME) sunduğu bu özellikler aracılığıyla rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda, geleneksel bankacılığı devirmeyi de hedeflemektedir. Böylece, kripto para birimlerini küresel olarak kitlesel kabul ve kullanım için uygun duruma getirmektedir.

Özellikle proje, kripto paraları saklama ve transfer etme alanındaki bazı sıkıntıları çözmek amacıyla yola çıkmıştır. Proje ekibine göre Blockchain, ne kadar teknoloji alanında devrim yaratsa da, geleneksel bankacılık sisteminin yerini alması için bazı gelişmeler yaşamalıdır. Çözülmesi gereken bu sıkıntılar arasında yavaş transfer hızları, uzun ve hantal işlem süreçleri, gizlilik eksikliği ve transfer kolaylığı yer almaktadır.

Projenin avantajları neler?

FMPAY (FME) ekosistemi yukarıda bahsedilen sıkıntıları ele almaktadır. Bu sıkıntıları çözebilmek için, zincir dışı eşleştirme işlemlerine dayalı bir kripto para ödeme sistemi sunmaktadır. Bu sistem, zincirler arası kripto para transferlerine likidite sağlamayı mümkün kılmaktadır. Böylelikle cüzdan, hız, maliyet ve ölçeklenebilirlik sıkıntıları çözmektedir. Ayrıca cüzdan, kripto para birimlerinin yanı sıra, geleneksel bankacılık sistemlerini de kullanmaktadır. Buna göre ekosistem, yatırımcılarına bir banka kartı da vermektedir.

Aynı zamanda FMPAY, sınır ötesi ve zincirler arası ödemeleri de desteklemektedir. Bu süreci ise FMPAY Gateway isimli özelliğiyle yapar. Bu cüzdan, yatırımcıların bütün işlemlerini şifreleyip, gizlilik ve güvenliği sağlamaktadır. Bununla birlikte ekosistem içerisindeki işlemlerde ödenen gas ücretleri de oldukça düşük olmaktadır.

FME (FME) nedir? Nasıl Satın Alınır?

Şu anda FME ile işlem yapılabilen borsalar; yalnızca Alterdice ve FMPAY’in üzerinden satın alınabilmektedir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak FME listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak istenilen bakiye tutarınca FME Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!