Flux (FLUX) Nedir?

Flux (FLUX) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. FLUX projesi, merkeziyetsiz yeni nesil Web3 hesaplama ağıdır. Aynı zamanda yeni internet için kritik, yüksek kullanılabilirlik altyapısını sağlayan bir platform olarakta tanımlanmaktadır. Platformun yerel kripto parası ise ekosistemine güç sağlayan FLUX Token’dir. Proje hakkında diğer genel bir tanımlama ise ölçeklenebilir merkeziyetsiz yeni nesil bulut altyapısı olduğu belirtilen bir platformdur.

Flux projesinin amacı nedir?

Proje, uygulamaların aynı anda birden fazla sunucuda geliştirilmesi, yönetilmesi ve yaratılmasının yeterli olduğu, Web3, DApps ve daha fazlası için hazır bir platform olma hedefiyle ortaya çıkmaktadır. Projenin merkeziyetsiz yeni nesil hesaplama ağların görevini üstlenen platform, yeni internet için yüksek kullanılabilirlik altyapısını sağlamayı da hedeflemektedir. Projenin teknik makalesinde yer verildiği üzere, herhangi bir sağlamlaştırılan Ducker uygulaması, Flux’un merkeziyetsiz hesaplama ağında çalışmasını sağlamaktadır. Rekabetçi fiyatlandırmayı koruyan bu hizmet, diğer bulut hizmeti sağlayıcıları için de bir alternatif yaratabilmeyi planlamaktadır.

Avantaj ve dezavantajları neler?

  • Flux Ekosistem, birlikte çalışabilen ve merkezi değildir. Ayrıca AWS benzeri geliştirme ortam imkanı da sunmaktadır.
  • Tamamıyla işlevsel ve merkeziyetsiz bir bilgi işlem hizmetleri ve Blockchain çözümleri paketi sunmaktadır.
  • Aynı zamanda paralel zincir birlikte çalışabilirliğine de sahiptir.
  • Proje, Zelcore isminde büyük merkezi ve merkeziyetsiz borsaların cüzdan içi entegrasyonuyla mobil ve masaüstü cihazlar için birinci sınıftır. Aynı zamanda çok varlıklı, kendi kendine saklama cüzdanı olan resmi Flux cüzdanına sahiptir.
  • Platformun önemli eksisi piyasalardaki riskli fiyat dalgalanmalarıyla rakip projelerin başarısı şeklinde değerlendirilmektedir.

Flux (FLUX) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda FLUX ile işlem yapılabilen borsalar; Binance, Gate.io, KuCoin, MEXC, BingX, Bitget’dir. STEX, CoinEx, UNISWAP, Hotbit gibi birçok borsada işlem görmektedir. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak FLOKI listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca FLOKI Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!