Floki Inu Bomba Haberleri Duyurdu! İşte Ayrıntılar!

Son zamanların gündemden düşmeyen meme altcoin Floki Inu (FLOKI), Formula 1’de Alfa Romeo takımı ile ortaklığını resmi olarak duyurdu.

Formula 1 ortaklığı, FLOKI’yi milyonlarla buluşturacak

Geçen haftaki söylentilerin ardından Floki Inu, sonunda Alfa Romeo Racing ORLEN ekibinin arkasındaki  efsanevi Formula 1 Yarış ekibi Sauber Motorsport ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Ortaklık, Alfa Romeo eSports ekibini de içerecek ve FLOKI markasına büyük bir tanıtım sağlayacak. Formula 1 eSports, yalnızca YouTube’da 23,5 milyon görüntülemeye sahip olduğu için dijital platformlarda en hızlı büyüyen sporu konumunda. Formula 1 ise yarış başına ortalama 87 milyon TV izleyicisi ve 1,5 milyarlık büyüyen bir izleyici kitlesi ile 170 bölgede yayınlanıyor. Bu ortaklık sayesinde, FLOKI’nin 1,5 milyar kişiye ulaşması bekleniyor. FLOKI’nin logosu, 2022 sezonunun tamamı boyunca her iki Alfa Romeo Formula 1 Takımı ORLEN otomobilinin arka plakalarında yer alacak.

Guanyu Zhou, 2022’de Formula 1‘de Valtteri Bottas’la birlikte ilk Çinli sürücü olarak çıkış yapacağı için, bu ortaklık FLOKI’nin Çinli seyircilerin dikkatini çekmesine de yardımcı olacak. Ayrıca Formula 1’in ilk kez Miami’de yapılması bekleniyor. Miami, giderek büyüyen kripto para pazarlarından biri olarak kabul ediliyor, böylece Floki, Miami’deki sporseverlerle de buluşacak. Bu duyurudan önce, bağımsız motor sporları yayın kuruluşu Decalspotters, Alfa Romeo F1’in önümüzdeki günlerde FLOKI ile yeni sponsorluk anlaşmasını duyurmaya hazır olduğunu iddia etmişti. Söylentiler sosyal medya platformlarında viral olmuştı.

Floki Inu, metaverse evrenine adım atıyor

Floki Inu ekibi , Şubat 2022’de  Valhalla Alpha Testnet’i piyasaya süreceklerini açıkladı. Morgan Stanley’e göre, bu lansman Floki’ye Çin’de tahmini sekiz trilyon dolar değerindeki yeni bir pazarda önemli bir ilk hamle avantajı sağlayacak. Bankaya göre, metaverse  Çin’de 8 trilyon dolarlık bir pazar haline gelecek. Goldman Sachs, son zamanlarda metaverse’in küresel ölçekte değer kazanacağını tahmin ediyor. Floki’nin ekibi tarafından paylaşılan bigilere göre, Floki topluluğunun  hayranları, oyunun kritik bir noktasında geri bildirim yoluyla Valhalla isimli metaverse geliştirilmesine doğrudan katılabilecekler. Ekip ayrıca Valhalla Battle Arena Alpha Testnet’in lansmanında mevcut olan bazı benzersiz özellikleri de tanıttı.
  

Floki ekibi ayrıca prototipin web odaklı olacağını da kaydetti. Bu karar, Floki’yi ilk benimseyenlerin MetaMask ile entegre olarak masaüstlerinde oyun oynama fırsatına sahip olmalarını hedefliyor. Bu Alfa versiyonunun test amacıyla planlandığı ve nihai sürüm olmadığı bildiriliyor. Bu nedenle, topluluğundan alınan geri bildirimler yakından izlenecek ve Valhalla geliştirme ekibi, işlevsellik ve görsel öğeler dahil olmak üzere oyunu buna göre güncelleyecek. Floki Inu lider geliştiricisi Jackie Xu, ‘Valhalla’nın fark yaratacağını ve  GameFi’nin neler yapabileceğini görmeye hazırız!’ dedi Duyuruyu takiben, FLOKI’nin fiyatının gün için yüzde 26’nın üzerinde fırladığı görülüyor. FLOKI, an itibariyle

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!