Floki Inu Yeni Bir Rekora Daha İmza Attı! İşte Ayrıntılar!

Floki Inu (FLOKI), son 24 saat içinde en büyük 1000 BSC cüzdanı tarafından en çok kullanılan 10 akıllı sözleşmeden biri olmayı başardı.

 

Floki Inu dikkat çekmeye devam ediyor

En büyük 1000 Ethereum balinasını izleyen ve analiz eden platform Whalestats FLOKI’ye dair önemli açıklamalarda bulundu. Kamuya açık olduğu ve Etherscan, BscScan, FTMScan, PolygonScan, Snowtrace, Coingecko ve Covalent tarafından desteklendiği için veriler “resmi ” olarak kabul ediliyor. Ancak, bu gelişmeye rağmen, Floki Inu’nun (FLOKI) yüzde 20’den fazla değer kaybederek 0.00004713 dolara düştü. FLOKI’nin 24 saatlik hacmi de önceki işlem seansına kıyasla yüzde 20.53 artarak 20.298.035,01 dolara yükseldi. Bu veriler, çoğu trader’ın ve yatırımcıların şu anda tokeni satma niyetinde olduğu anlamına geliyor.

 9 Ocak’ta Floki Inu (FLOKI), bir DAO’ya (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon) kademeli ve aşamalı bir geçiş başlatmaya karar verdi. Sürecin hafta sonuna doğru başlaması planlanıyordu. Sözünü yerine getiren FLOKI’nin resmi Twitter hesabı, 15 Ocak‘ta kademeli bir DAO’ya geçiş hakkında bir güncelleme yayınladı ve 1. aşama güncellemesinin yakında başlayacağını duyurdu.

FLOKI, projelerine devam ediyor

Dogecoin (DOGE) ve Shiba (SHIB)’ya rakip olarak gösterilen Floki Inu (FLOKI), son zamanlarda yeni projeler ile gündemde kalmayı başarıyor. Floki Inu, milyonlarca insana ulaşacak devasa bir YouTube reklam kampanyası başlatırken, ayrıca gelişmemiş ve fakir ülkelerde okul inşa edeceğini duyurdu. Ekip Pazar günü, resmi Twitter hesabı aracılığıyla bu çarpıcı gelişmeleri paylaştı. Aağıdaki kısa videoyu paylaşan şirket,  “Floki Inu, 50 milyondan fazla kez görülmesi beklenen, devasa bir Youtube reklam kampanyası başlatıyor” ifadesini kullandı.  Ekibe göre, reklam kampanyası potansiyel olarak kripto para ve finans kitlesini hedefleyecek ve bugün başlayacak. Reklamlar, Noel, Yılbaşı ve toplamda iki ay boyunca yayınlanmaya devam edecek.
 
Google/Ipsos’tan alınan veriler, Youtube reklamlarının TV reklamlarından yüzde 84 daha etkili olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle ekip, bu tatil sezonundan tam anlamıyla yararlanmak ve Floki Inu markasını YouTube reklam kampanyasıyla milyonlarca insanla tanıştırmak istiyor. Floki’nin ekibi, Floki’nin az gelişmiş her ülkede bir okul inşa etme misyonu olduğunu da söyledi. FLOKI, bu projesine, Nijerya’da son teknoloji ürünü bir okul inşa ederek başlayacak. Nijerya’daki okulu, Japonya Büyükelçiliği gibi kuruluşlar ve hükümetlerle ortaklıklar yoluyla 10 binden fazla kadına istihdam sağlayan Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi Vakfı ile ortaklaşa inşa edilecek. Floki Inuayrıca Guatemala ve Laos’ta da modern bir okul inşa edecek.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!