Filecoin Mainnet Lansmanı

Birkaç gün önce testnet yarışmasının ayrıntılarını yayınladıktan sonra Filecoin iş geliştirme personeli Angie Maguire projenin ana ağının bu yaz için hızda olduğunu söyledi.

Maguire projenin genel yol haritasına işaret ederek “Filecoin ana ağı 20 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri ​​arasında lansman penceremiz için yolda” dedi. 

Filecoin yakında başlayacak bir testnet yarışması yapacak

Blockchain tabanlı bir veri depolama projesi  olan Filecoin önümüzdeki ana ağ lansmanı öncesi olan 10 Haziranda testnet yarışmasını duyurdu.

Mainnet lansmanından önce ağdaki karışıklıkları çözmek için yapılan testnet yarışması en iyi 100 küresel madenciyi ödüllendiriyor ve her biri ekosisteme doğru koyduğu depolamayı hesaba katıyor. Her kıtadaki en iyi madenciler de ödül alıyor.

Maguire “Bir lansman tarihini belirlediğimizde kesin başlangıç ​​tarihini doğrulayacağız ancak yarışma Temmuz başından itibaren başlayabilir” ifadesinde bulundu.

Yarışma toplumun ilgisini çekti

Maguire topluluğun yarışma konseptiyle ilgilendiğini söyleyerek şöyle devam etti:  

“Küresel madenciler topluluğumuzdan  çok olumlu geri bildirimler alıyoruz ve herkesin yarışma için iyi hazırlandığından emin olmak adına bu ayın ilerleyen saatlerinde canlı bir soru-cevap vereceğiz.”

Yarışma için ilham kaynağına dikkat çeken Maguire şunları söyledi: 

 
“Teşvik edilmiş test ağları kullanıcıların yeni zincirlerin lansmanına hazırlanmasına yardımcı olmak için en iyi uygulama haline geldi. Birçok testnet teşvik programını gözden geçirdik ve en iyi öğeleri gerçek kullanıcı verilerini depolamak gibi benzersiz Filecoin özellikleriyle birleştirdik.”

Filecoinin projesi 2017 ilk token teklifi sırasında 257 milyon dolar topladıktan sonra yıllardır çalışmaya devam ediyor.  

Comments (0)
Add Comment