Ethereum Tabanlı Altcoin Uçuşa Geçti! İşte Sebebi!

Finansal hizmetller sektöründe uzmanlaşmış bir altcoin, popüler metaverse oyunlarından biriyle yeni bir ortaklık kurduktan sonra yükselişe geçti

 

Request Network (REQ), büyük artış kaydetti

Popüler sanal dünya The Sandbox’ın (SAND) Request’in muhasebe hizmetleri sepetini kullanmaya başladığına dair haberler ortaya çıkarken, Request Network’ün yerel tokeni REQ’nin fiyatı yüzde 280 arttı. Altcoin birkaç gün içinde 0,20 dolardan 0,76 dolara yükseldi. An itibariyle, REQ 0,73 dolardan işlem görüyor. Projenin web sitesi ” Ödeme deneyimleri, kapalı ekosistemlerin dayattığı yapay engellerden arındırılmalıdır. Sorunsuz finansal deneyimler yaratmak için merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosisteminde önde gelen yenilikçiler ve kuruluşlarla birlikte çalışıyoruz.” ifadesine yer veriyor.

Request Ağının ana özellikleri arasında, farklı altcoin projeleri arasında ödeme almak için faturalar oluşturmanın yanı sıra finansal yönetim için muhasebe araçları yer alır. Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget, verimli iş akışını sağlamak için gereken çözümlerin kapsamını yalnızca Request Network’ün sunduğunu söylüyor ve ”“Kripto para ile uğraşan büyük şirketler için ödemeler ve muhasebe zorlayıcı faktörler. Çok sayıda Blockchain cüzdan adresine manuel ödeme yapmak ve işlemlerin kaydedilmesi, her ay ekibin büyük iktarda zamanını ve enerjisini alıyor. Çalışanlarımıza ve müşterilerimize yapılan ödemeleri otomatikleştirmenin ve yıllık mali denetimler sırasında şirketin kripto işlemlerini ve varlıklarını kolayca hesaba katmanın pratik bir yoluna ihtiyacımız vardı. Finansman Talebi’ni kullanmak, kripto para ve altcoin ödemeleri yapmak için harcadığımız zamanı her ay yüzde 90 oranında azaltmamıza yardımcı oldu. Bu, yaratıcılar ve oyuncular topluluğumuz için daha iyi bir platform oluşturmaya odaklanmak için zamanımızı ve zihinsel kaynaklarımızı bize bırakıyor.” ifadesini kullanıyor.

Request Network, altcoin fiyatını etkileyecek önemli ortaklıklar kurdu

Request Network, Maker (MKR), Aave (AAVE), Ocean Protocol (OCEAN) ve The Graph (GRT) dahil olmak üzere bir dizi ortaklık kurdu.  Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar kripto para birimleri hakkında bilgi edinmeye devam ederken, kripto para sektörüne daha fazla sermaye giriyor. Bireysel yatırımcıların çoğuna bu girişte Bitcoin eşlik ediyor. Ancak, zamanla çoğu Bitcoin’in ardından altcoin piyasasına yöneliyor.
 

CoinShares verilerine göre, kurumsal yatırım özellikle Solana ve Ethereum gibi altcoin projelerine yöneldi. Son dönemdeki güncellemeler ve projeler göz önünde bulundurulduğunda yatırımcıların altsezon konusunda beklentisi yüksek.  Daha fazla kripto para haberi için, Kriptoarena.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!