Ethereum likidite eğilimi ETH boğalarının inanılmaz gücünü gösteriyor

Kripto bu haftanın başlarında muazzam bir dalgalanmaya tanıklık etti ve bu da mevcut fiyat seviyelerine geri dönmesini sağlayan güçlü bir toparlanma göndermeden önce 230 dolara düştü.

Ethereum konsolidasyona rağmen güçlü

Ethereum son 24 gündür yakalanan konsolidasyon aşamasının bir uzantısı olarak 24280 dolar mevcut fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor.

ETHnin 250 dolarlık bölgesinin ortalarında karşılaştığı son reddine rağmen teknik olarak güçlü olduğu için önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha da yukarı yönlü görmek için iyi bir konuma sahip olduğu görülüyor.

ETH şu anda Bitcoinin fiyat eylemini yakından takip ediyor çünkü kripto para birimi şu anda 9 bin 700 dolarlık bölgesinin ortasındaki mevcut fiyatından işlem görüyor.

BTCnin Ethereumun bir sonraki trendini belirlemesi mümkün olsa da analistler ETHnin teknik olarak kendi başına güçlü olduğuna inanıyor.

Bir yatırımcı kripto para biriminin 300 dolara keskin bir ralli yapmak için yeterli satın alma baskısı toplamadan önce 215 dolara düşebileceğine inandığını açıkladı.

“Ethereum genel olarak harika görünüyor. Biraz daha konsolidasyon görmeyi tercih ederim (tıpkı 215 $ a doğru itme gibi). Bu bağlamda 215-220 dolar uzun süreler için potansiyel bir bölge olarak yer alıyor. Genel olarak yeşiller tuttuğu sürece 300 dolarlık potansiyel hedeflerle daha fazla devam etmeyi bekliyorum.”

Bu Likidite Eğilimi ETH için İyi bir İşaret

Başka bir analist kripto para biriminin son zamanlardaki yukarı yönlü likiditenin herhangi bir düşüş eğilimi yaratmaması nedeniyle temelde güçlü göründüğünü açıkladı

Bunun boğaları arasında altta yatan gücün bir işareti olduğunu belirtiyor:

“ETH likiditeyi iki kez tersine çevirdi ve ayılar hala bunu aşağıya çekemedi. Bu bana ETHnin yükselişe devam ettiği izlenimini veriyor.”

Comments (0)
Add Comment