İşte Ethereum Balinaları Arasında En Çok İşlem Gören Altcoin

Uniswap, Ethereum balinaları arasında hala en popüler pozisyonlardan biri olmaya devam ediyor. Balina izleme platformu WhaleStats’a göre Uniswap, ETH balinaları veya ağdaki en büyük 1000 adres arasında en çok işlem gören varlık haline gelerek ticaret hacminde Chainlink (LINK) token’ını geçmeyi başarıyor. İşte haberin detayları…

Uniswap’ın Ethereum balina hesaplarındaki yeri

Uniswap, 100 milyon dolardan fazla token tutan en büyük adreslerle Ethereum’daki balina sınıfı cüzdanlardaki en büyük holdinglerden biri olmaya devam ediyor. Büyük ölçüde tutulan konuma ek olarak, UNI en yaygın olarak tutulan token olmaya devam ediyor. Bu da hemen hemen her büyük Ethereum cüzdanın en az bir Uniswap token’ı tuttuğu anlamına geliyor. Balina katmanı adresleri arasındaki yüksek popülerlik, büyük olasılıkla, Uniswap merkezi olmayan değişim için bir yardımcı program token’ı olan kripto para birimi olmasından kaynaklanıyor.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1476138710664364036?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1476138710664364036%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Funiswap-token-becomes-most-traded-asset-among-ethereum-whales

Borsayı kullanmak için kullanıcıların UNI token’larını Ethereum ile satın aldıktan sonra harcaması gerekiyor. Uniswap’ın en büyük rakiplerinden biri olan Chainlink (LINK), 250 milyon doların üzerinde balinaların tutulduğu başlıca ETH adresleri arasında önemli ölçüde daha büyük bir holding olarak yerini alıyor. Her iki kripto para birimi de balinaların en büyük holdingleri arasında kalsa da özetlenen sahip sayısı, popüler memecoin Shiba Inu (SHIB)’nun yakın zamanda ulaşılan 1,1 milyon cüzdanıyla karşılaştırıldığında hala daha az görünüyor.

Uniswap’ın pazar performansı

Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören altcoin olan Uniswap, ocak ayından başlayıp nisan ayına kadar devam eden yüzde 1,100 büyüme ile 2021 başlarındaki Shiba Inu olarak kabul edilebilir. Geri izleme nedeniyle, Uniswap token’ı değerinin neredeyse yüzde 60’ını kaybetti. Piyasa uzmanlarına göre kripto para birimindeki bu düşüşün arkasındaki neden, büyük olasılıkla, merkezi olmayan finans endüstrisindeki artan rekabete bağlı olabilir gibi görünüyor.

Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Uniswap, otomatik piyasa yapıcı teknolojisi aracılığıyla otomatik DeFi ticaretini aktif olarak kullanan ilk ve en büyük merkezi olmayan ticaret protokollerinden biri olarak görülüyor. Ethereum balinalarının yeni favorilerinden biri olan Uniswap, merkezi borsaların çoğu sorununu çözen otomatik çözümler yardımıyla ulaşılan tam merkeziyetsizliği nedeniyle kullanıcılar arasında son derece popüler hale geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!