Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Akın Ediyor!

Ethereum (ETH) balinalarının Shiba Inu (SHIB)’dan sonra artık yeni bir altcoin gözdesi var. Balinalar, en çok ilgi gösterdikleri altcoin olaran Shiba Inu’yu (SHIB) kısa süreliğine yerinden ederek, yeni bir favori altcoin projesi toplamaya başladı.

Ethereum Balinaları 1,60 milyar doların üzerinde  altcoin FTT topladı

Balina izleme platformu WhaleStats’tan alınan veriler, en büyük 1000 Ethereum cüzdanının şu anda 1,54 milyar dolardan fazla FTX token (FTT) tuttuğunu gösteriyor. Balinalar tarafından tutulan FTT’nin toplam değeri, kısa bir süreliğine de olsa 1,60 milyar doların üzerine çıktı. Bu durum, FTT’yi ilk 1000 Ethereum balinası arasında, dolar değerine göre en büyük token pozisyonu haline getirmeye yetti. Ancak daha sonra balinalar meme coin Shiba Inu’ya geri döndü. İlk 1000 ETH adresi, şuan 1,78 milyar dolardan fazla SHIB’ye sahip.

FTT, tezgah üstü (OTC) ticarette uzmanlaşmış ve vadeli işlemler ve kaldıraçlı tokenler sağlayan bir kripto para birimi türev borsası olan FTX’in altcoin projesidir. Ethereum balinalarının ilgi gösterdiği FTX, piyasa değerine göre 35. sıradaki kripto para, son 24 saatte yüzde 1,64 düşüşle 38,54 dolardan işlem görüyor.

Balinaların takibinde olan bir diğer altcoin OKB

WhaleStats ayrıca, ilk 1000 Ethereum cüzdanının, OKEx Blockchain Vakfı tarafından yayınlanan bir altcoin birimi olan 568 milyon dolardan fazla OKB’ye sahip olduğunu belirtiyor. OKEx kripto borsasındaki yatırımcıların ücret ödemesine, faiz kazanmasına ve yeni kripto para projelerine katılmasına olanak tanır. Piyasa değerine göre 28. sıradaki altcoin olan OKB, son 24 saaatte yüzde 4,84 düşüş yaşadı ve 28,52 dolardan işlem görüyor.

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, meme tabanlı altcoin projeleri ivme kazanırkan, önde gelen kripto para borsası OKEx, Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Baby Doge (BABYDOGE), Kishu Inu (KISHU) ve Dogelon Mars (ELON)’ı listelediğini duyurdu. Birçok uzman meme kripto paralarını balon olarak nitelendirirken, Ethereum balinalarının gözdesi Shiba Inu gibi projeler, yatırımcı sayısını artırmaya devam ediyor. Birçok borsa da bu benimseye yardımcı olarak, listeleme kararlarını açıklıyor. OKEx kullanıcıları, Hindistan rupisi, Pakistan rupisi, Filipin pesosu ve Vietnam dongu gibi itibari para birimlerini kullanarak listelenen kripto paraları doğrudan satın alabilir. Platform, fiat para biriminden Tether’e (USDT) ve ardından hedef kripto paraya değişim sürecinin tamamlanmasını sağlayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!