ETH de Büyük Bir Ralli Öncesi Düşüş Bekleniyor

Tüm kripto para piyasası ile birlikte Ethereum da son birkaç gün ve hafta boyunca 600 dolar civarında görülen satış baskısının üstesinden gelmeye çalışırken konsolidasyon sürecine girdi. 

Bir yatırımcı ise varlığın mevcut durumda yer aldığı üçgen oluşumundan ayrılmadan önce daha düşük bir seviyede olacağını düşünüyor.

Bunun geçen ay görülen kırılmalardan farklı olmayacağını söyledi. Genelde varlıklar önce gerileme yaşayıp ardından yukarı yönlü kırılmalar gerçekleşiyor.

ETH için yatırımcılar daha fazla düşüş olacağını düşünüyor

Haber yazımı sırasında 579 dolar seviyesinde yüzde 2nin biraz üzerinde işlem gören Ethereum son birkaç gündür yer aldığı seviyenin biraz altında bulunuyor. 

Son birkaç ay içinde varlıkların her biri kısa ömürlü düşüş yaşamalarının ardından yukarı doğru hareketler ile birlikte yükseldi.

Orta vadede tüm piyasa trendleri büyük ölçüde Bitcoine bağlı olduğu için ETHnin fiyat hareketi varlığın fiyatını yakından takip ediyor.

Yatırımcıya göre ETH ralli öncesi ayı tuzağı yapabilir

Ethereum tarafından görülen bu devam eden düşüşün ciddi bir yukarı yönlü hareketin izlediği bir başka ayı tuzağı olabileceği de olasılıklar içerisinde yer alıyor.

Bir yatırımcı Twitter aracılığıyla keskin bir gerilemenin ardından önümüzdeki gün ve haftalarda ETHyi önemli ölçüde daha yüksek bir seviyeye çıkaracak kırılma rallisi beklediğini açıkladı.

Bu süreci son zamanlarda çok sık görüyoruz. Aşağı yönlü kırılma ve destek olarak geri almak…Kırılma zamanı yakın… 599 doların üzerine çıkmasını bekliyorum
 

Comments (0)
Add Comment