Eski Goldman Sachs Yöneticisinden Ripple (XRP) Fiyatı için Şok Açıklama!

Şimdilerde Real Vision ve Global Macro Investor CEO’su olan eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda Ripple hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Pal, SEC ile devam eden davaya rağmen XRP konusunda yükseliş eğilimini sürdürdüğünü açıklıyor.

Raoul Pal’a göre Ripple büyük bir risk ödülü

Real Vision ve Global Macro Investor CEO’su Savvy Finance ile ilgili yeni bir röportajda, önde gelen kripto para birimlerinden biri olan XRP konusunda neden yükseliş eğilimini sürdürdüğünü paylaşıyor. Raoul Pal, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davaya rağmen, küresel ödeme varlığı Ripple (XRP)’ın büyük bir risk-ödül oranına sahip olduğunu söylüyor. Konuya ilişkin açıklamalarında Pal şu ifadeleri kullanıyor:

XRP büyük bir risk-ödülüdür. Her davayı izledik, her biri iyi oldu. Zaten olaydan sonra herkes aslında aydınlandı ve bu olaylar bir süre önceydi. Bitmex, bu oluyor, bunların hepsini göreceğiz. Bu yüzden bence bir menkul kıymet gibi görünmesi için hafif bir uyarı olacak. Her iki tarafta da suçluluk kabulü olmayacak. Bir para cezası ödemesi yapın ve ardından XRP’yi çalıştırmakta özgürsünüz.

Pal, Ripple’ın Bitwise ETF’de olmayışını eleştiriyor

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Ripple (XRP)’ın önde gelen varlık yönetim firması Bitwise’da olmaması konusunda bazı yorumlarda bulunuyor. Bitwise ABD’de ilk kripto ETF’si sunan kurum olarak da biliniyor. Bitwise hakkındaki yorumlarının yanı sıra, Raoul Pal Ripple’ın fiyatını yükseltmeye yardımcı olacak faktörleri belirlerken şu ifadeleri kullanıyor

XRP ile ilgili ilginç olan şey, oldukça fazla kullanım vakası olmasıdır. Şimdi, bir grup Bitcoin yatırımcısının bundan nefret ettiğini biliyorum. Yeterince merkezi değil, umurumda değil. İnsanlar kullanıyor mu? Evet, çoğu insanın fark ettiğinden çok daha fazlası kullanıyor. Bu kurulumla ilgili şaşırtıcı olan şey, herhangi bir borsada satın alamamanız ve Bitwise ETF’de olmaması. Bitwise ETF şimdi Bitwise endeksinin bir milyarını oluşturuyor. İlk 10 endeks bir milyar dolar, yani XRP bedava olduğu anda, herkesin yapabileceği gibi birkaç yüz milyon dolar satın almak zorundalar çünkü borsalar onu geri alacak. Bu yüzden, eğer bu düzelirse, çok güzel bir koşuya hazırlanıyorsunuz demektir.

Pal, Ripple (XRP)’ın düzenleyicilerle olan yasal savaşında kaybetme olasılığı olmasına rağmen XRP’ye bahis yapmaya değer olduğunu düşünüyor. Ona göre en kötü senaryoda, örneğin bu, yüzde 50 zarar olasılığı olsun; en iyi senaryoda bu 10 kat fazla kâr anlamına geliyor. Bu sebeple, Pal önümüzdeki üç ila altı ay boyunca kripto para biriminde 50’ye 1 risk ödülü alacağını ifade ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!