Eski Avustralya senatörü: Bitcoin talebi giderek güçleniyor

Avustralyadan eski bir senatör Bitcoini desteklediğini ve kripto para birimine olan talebin giderek güçlendiğine inandığını söyledi.

Avustralyalı bir politikacı olan Cory Bernardi geçtiğimiz günlerde son birkaç yılda Bitcoine ilgisinin olduğunu ve BTC talebinin güçlendiğine inandığını söyledi.

Eski Avustralyalı Senatör Cory Bernardi en az iki yıldır Bitcoini takip ettiğini açıkladığı bir tweet attı.

Yükselen Bitcoin talebi

Bitcoin ile “son birkaç yıldır” ilgilenen Bernardi kripto para biriminin Y kuşağı için altının dijital bir versiyonu olarak hizmet ettiği sonucuna vardı.

Eski Senatör Bitcoin konusunda iyimser olsa da kripto varlığına bağlı risklerin dikkatli bir şekilde farkında olduğunu söyledi. Ancak BTCnin güven ve talep açısından diğer varlık sınıflarıyla aynı olduğuna inanıyor.

Bernardiye göre daha fazla şirket ve kurumsal yatırımcı dijital varlığı birincil rezerv para birimi olarak satın aldıkça veya finansal krizlere karşı koruma sağladıkça Bitcoine olan talep güçleniyor.

Milenyum Kuşağı Bitcoini Seviyor

Bernardi’nin genç yatırımcılar için BTCnin dijital altın olduğu konusundaki düşünceleri bu yıl çeşitli raporlar ve anketlerle uyumlu.

Temmuz ayında yayınlanan bir ankete göre 17 ülkeden Y kuşağı Bitcoini altın devlet tahvilleri ve gayrimenkul yerine tercih ediyor. JP Morgan ayrıca artan sayıda kurumsal yatırımcı ile birlikte Y kuşağının dijital varlığı satın almaya devam etmesi durumunda bitcoinin fiyatının altına kıyasla 10 kat artabileceğini söyleyen bir rapor yayınladı.

Politikada Bitcoin

Bu arada Bernardi Bitcoinden umutlu olan tek politikacı değil. İngiliz siyasetçi ve eski Avrupa Parlamentosu Üyesi Godfrey Bloom geçen ay ilk Bitcoinini satın aldı.

Comments (0)
Add Comment