Emblem (EMB) Nedir?

Emblem (EMB) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. Emblem Token, Overline protokolünde çalışmakta olan bir kripto paradır. Emblem Token, BTC gibi bütün Blockchain’leri DeFi’ye bağlayabilen bir kripto para birimidir. Bağlantı sayesinde kullanıcıların özgürce hareket ederek, birlikte çalışabilirlik üzerinden ticaret yapmalarını sağlamaktadır. Emblem Token, Proof of Work üzerinde inşa edilen Proof of Distance adlı tescilli fikir birliği mekanizması ile çalışan ve üretilen bir Token’dır.

Emblem (EMB) projesinin amacı nedir?

EMB Token projesinin en temel amacı; adressiz, doğrulayıcısız ve işlem ücretsiz kripto para ticaretini sağlamaktır. Bu nedenle yalnızca Overline’da oracle’ler olmadan madencilik yapmayı ve takas yapabilmeyi mümkün kılmaktadır. Projenin bir diğer amacı ise DeFi bağlanabilen bir zinciri kurarak diğer kripto paraları kazanma fırsatını da kullanıcılara sunmaktır. Bu nedenle EMB Token staking’i Overline’da yapanlar ETH, BTC, NEO, LSK, DAI, USDT veya WAV kripto para birimlerini kazanabilmektedir.

Avantajları neler?

  • Hız- masrafsızlık: Emblem Token yatırımcıları, kripto para takasında veya transferlerde işlem ücreti ödememektedir. Aynı zamanda işlem onaylarını da dakikalar içinde alırlar.
  • DeFi: Emblem Token staking üzerinden Bitcoin gibi başka kripto para birimlerini kazanmak için işlem yapılabilmektedir.
  • Hesap açmada zamandan tasarruf: Emblem Token ticareti için kripto hesap açılışından KYC işlem adımları izlenmemektedir. Bununla birlikte hesap çok daha kısa sürede açılmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Düşük güvenlik: Emblem Token ile açılan KYC basamaksız hesapların güvenlik protokolleri daha düşük olmaktadır. Diğer yandan ise proje güvenliğin odak noktası olmadığını tanıtımında belirtmiştir.
  • Kısıtlı erişilebilirlik: Emblem Token yalnızca tek bir borsada işlemdedir. Global olan her kripto para borsasından ve hesabından ona girip işlem yapmak mümkün olmamaktadır.

Emblem (EMB) nasıl satın alınır?

EMB Token’ın ile işlem yapılabilen borsa; FTX’dir. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir. Öncelikle ilk adım olarak EMB listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca EMB Token alım emri oluşturabilirsiniz. Aldığınız EMB Token’leri hesabınıza bağlı çevrimiçi veya soğuk cüzdanlarınızda saklayabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!