Edgeware (EDG) Nedir?

Edgeware (EDG) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. Edgeware Token, DOT ekosisteminde çalışan ve DApp’ler oluşturmak için bir akıllı sözleşme platformudur. Ekosistem içerisinde katılımcıları teşvik eden ve ödüllendiren bir yapıya sahip olmaktadır. Özellikle kripto para birimlerindeki en geniş dağılımlardan birine sahip bir Token’dir.

Edgeware projesinin amacı nedir?

Proje topluluk tarafından yönetilen bir hazineye, merkeziyetsiz teklif sistemlerine ve DAO ağlarına sahip bir akıllı sözleşme platformudur. Özellikle ABD merkezli Commonwealth Labs tarafından geliştirilmiştir. Platform, 17 Şubat 2020 yılında, DOT Network için ilk olarak belirlenen akıllı sözleşme platformu olmayı amaçlamaktadır.

Proje merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için akıllı bir sözleşme platformu olma hedefini taşımaktadır. Ayrıca sahiplerin işlem ücretlerinin ödenmesi için kullanılacak Nominated Proof of Stake konsensüs mekanizması, zincir üzeri yönetişim sistemleri ve yerel bir Token olan EDG Token’ine sahip Blockchain ağı olarak çalışmaktadır.

Geleceği:

EDG projesi 1 yıllık yatırım için riskli bir yatırım aracı olarak değerlendirilmektedir. Fakat güçlü proje hedeflerine sahip olması sayesinde uzun vade için beklentiler oldukça yüksektir. Özellikle 5 yıllık görünümünde ise 0,083 dolar hedeflerine ulaşacağı beklenmektedir. Proje uzun vade için daha istikrarlı görünse de kısa ve orta vade için ciddi piyasa riskleri barındırmaktadır.

Avantajları neler?

  • EDG Token, yeni nesil DApp’ler için oldukça güçlü bir platformdur.
  • Özellikle kripto projelerinin gelişimleri için kullanışlı bir ortam sağlamaktadır.
  • Ayrıca dijital ve fiziksel varlıklar arasında köprü kurmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Projenin fiyat beklentisi düşük olmaktadır.
  • Ayrıca piyasa riski de yüksektir.

Edgeware (EDG) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda EDG ile işlem yapılabilen borsalar; KuCoin, Gate.io, MEXC, Coinw’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak EDG listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak ise istenilen bakiye tutarınca EDG Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!