Dudak Uçuklatan Satın Alım! Shiba Inu Fiyatı Artacak mı?

Bu hafta sonu balinalar büyük miktarda Shiba Inu satın aldı. Ayrıca SHIB’in Robinhood’da listelenmesi için başlatılan dilekçe kampanyasına verilen imza desteğinde büyük bir artış görülüyor. Bu satış sonrasında SHIB fiyatının nasıl etkileneceği ise merak ediliyor.

Balinalar, 1.13 milyar dolara 20 trilyon Shiba Inu token’ı satın aldı

7 Kasım Pazar günü, Etherscan’de kayıtlı bir blok tarafından yapılan paylaşım, 20.000.000.000.000.000 Shiba Inu token’ının tek bir işlem ile satın alındığını gösteriyor. Ayrıca 1.13 milyar dolar tutarındaki işlemin crypto.com tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor. Bu kadar büyük bir hareketin Shiba Inu pazarı üzerindeki etkisinin ne olacağı henüz bilinmiyor. Diğer taraftan yazımızın hazırlandığı sırada CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, token başına fiyat son 24 saatlik dönemde yüzde 1,5 düşüş yaşadı. SHIB 0,000005699 dolardan işlem görüyor ve şimdilik dikkat çekici bir dalgalanma göstermiyor.

Bununla birlikte, Shiba’nın değerlemesi, temel bilgiler veya teknik analizden ziyade öncelikle, çoğu meme kripto para da olduğu gibi aktif SHIB topluluğunun duyarlılığı tarafından yönlendiriliyor. Bu nedenle topluluğun hareketi önem kazanıyor. Ayrıca bu satın alma, Shiba Inu satın almak isteyenler için olumlu bir sinyal olarak algılanabilir. Tersine durum söz konusu olduğunda, bu anlaşma daha büyük bir piyasa manipülasyonunun bir parçası olabileceğinden olumsuz sonuçlara da yol açabilir.

SHIB’i Robinhood’da listelemek için başlatılan kampanya 500.000’e ulaştı

Görsel: Kripto Para Platformu Robinhood

Shiba Inu projesi dolaşım arzı, yaklaşık yüzde 66 oranında, son derece yüksek bir konsantrasyona sahip. Şu anda bu oran 10 ya da daha az sayıda sahibin gözetiminde bulunuyor. Bu nedenle balinaların, mem kripto paranın alım satımını kendi isteklerine göre koordine etmesi mümkün görülüyor. Bu tür yüksek düzeyde merkezileştirilmiş mülkiyet, çoğu kripto yatırımcısı için önemli bir tehlikeye işaret edebilir. Bu talep dalgalanmaları, hem uzun hem de kısa vadeli yatırımcıların likiditeye dönmesine neden olabilir. Sonuç olarak piyasayı yönlendiren balinaların daha yüksek oranda kazanç elde etmeleri mümkün gözüküyor.

Ancak bu risklerin Shiba Inu (SHIB)’nun desteğini veya SHIB’e karşı yatırımcıların olumlu duygularını engellemediği görülüyor. Bu yılın Mayıs ayında Change.org’da, Shiba Inu’nun kripto platformu Robinhood’da listelenmesi için kampanya başlatıldı. İmza kampanyasında dilekçe sayısı 7 Kasım pazar günü itibariyle 500 bine ulaştı. Kampanya kapsamında bir milyon imza hedefleniyor. Shiba Inu hakkında daha fazla güncel habere ulaşmak için Kriptoarena.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!