Dört kripto para desteğiyle Binance Card Avrupa da başlatılıyor

Binance’in beklenen kripto para banka kartı Binance Card Avrupa Ekonomik Alanı ülkelerinde resmi olarak başlatılıyor.

Avrupa Ekonomik Alanındaki kullanıcıların Ağustostan itibaren Binance Card için başvuru yapabilecekken Birleşik Krallık için ise başvurular yakında başlatılacak.

Swipe mevcut durumda Avrupa Ekonomik Alanında Fransa Almanya İtalya ve İspanya gibi ülkeler dahil 31 ülkede kullanılabiliyor. Henüz ABDde bulunmayan Swipe hizmeti bu ülkede de uygun lisans ve kayıtları tamamladıktan sonra başlatmayı planlıyor.

Dört kripto paraya destek

Binance Card başlangıçta Bitcoin Swipe’ın kendi tokenı SXP Binance’in kendi tokenı BNB ve kendi stablecoini Binance USD olmak üzere toplam dört kripto para birimini destekleyecek.

Binance Cardın piyasaya sürülmesi kullanıcıların 200 bölgede 60 milyondan fazla mağazada kriptolarını anında yasal paraya dönüştürmelerine ve harcama yapmalarına olanak sağlayacak. 

Binance Binance Cardın temelde geleneksel banka kartı gibi çalışacağını ve alışveriş öncesinde manuel dönüşüme gerek olmayacağını belirtti.

Binance Card kullanıcıları kartlarına Binance üzerindeki spot cüzdanlarından doğrudan yükleme yapabilecek. 

Binance CEOsu Changpeng Zhao Binance Cardın kriptonun dünya genelinde yaygınlık kazanmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi:

“Günlük kullanım için kriptonun işlem görebileceği dönüştürülebileceği ve harcanabileceği somut bir yol sunarak kriptonun kitlelerce daha erişilebilir olması misyonumuzu ilerletiyoruz.”

 

Comments (0)
Add Comment