Dogecoin ve Ethereum Fiyat Tahmini: Kritik Seviyeler ve Teknik Analiz!

CoinGecko’nun verilerine göre, kripto para piyasası, Perşembe günü hafif yükseliş gösteriyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin’ler küçük kazançlar kaydediyor. Bitcoin, Salı günü 36 bin dolardan desteği yeniden test ettikten sonra 40 bin doların üzerine çıktı. 40 bin doların üzerindeki bölge test edildi, ancak 41 bin doların üzerinde bir kırılma gerçekleşmedi. BTC bin doların üzerinde yerinde sayarken,  boğalar fiyatı 50 bin dolara yükseltme görevinden vazgeçmeye hazır değil.  Ripple (XRP), Çarşamba günkü yüzde 20’lik devasa kazancın ardından en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu. Bununla birlikte, XRP 0,7 dolarda kalmaya devam ederken, hedef 1 dolar olarak belirlendi Lider altcoin Ethereum (ETH) yükseliş eğitimindeyken, meme odaklı Dogecoin (DOGE) ise düşüş yaşıyor.

Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin boğaları, fiyatı 0,2 doların üzerinde tutmak için canla başla çalışıyor. Bu kritik mücadele, haftanın başlarındaki yükselişin 0,23 doların üzerinde kalmayı başaramamasından ve 0,24 dolarlık kilit seviyeyi test edilmeden bırakmasından sonra meydana geliyor. Yükselen bir paralel kanal, meme odaklı coin’i yerinde tutar ve kayıpların 0,2 doların altına düşmemesini sağlar. 50 Basit Hareketli Ortalama (SMA), bu aynı çapa bölgesini güçlendirir.

Yukarı yönde, ana hedef, kanalın orta sınırının üzerindeki konumu güvence altına almak. Ancak, dört saatlik 200 SMA’nın boğaların önünü açmak için aşağı inmesi gerekiyor. 0,24 doların üzerinde bir kırılma, büyük kazançları tetikleyebilir ve Dogecoin (DOGE)’i0,3 dolara yükseltebilir. MACD’nin kısa vadede zorlu bir düşüş sinyaline dönüşebilecek açık bir düşüş eğilimi olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle, DOGE fiyatı düşmeye devam edebilir.

Ethereum fiyat analizi

Dogecoin düşüş yaşarken, Ethereum fiyatı yeşil renkte ve piyasadaki genel yönü izliyor. ETH, 1.730 dolarlık destekten yüzde 33 arttı. Bu alıcı tıkanıklığı bölgesi, Temmuz ayındaki satışların azalmasında çok önemliydi. Ayrıca, yakın zamanda 2.400 dolara dokunan yükseliş trendi için boğalara enerji verildi. Etkileyici toparlanmaya rağmen, Ethereum 2.400 doların üzerine çıkmadı. Hafta ortası düzeltme, Ether’in 2.200 dolarlık desteği yeniden test ettiğini ve buna bağlı olarak artan paralel kanalın alt sınırını gördü.

An itibariyle, Ethereum, 2.300 doların altında işlem görüyor. Eğilim genellikle yukarı yönlü, ancak alıcılar 2400 dolara yükselen zorlu bir görevle karşı karşıya görünüyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin düşüş eğilimi var ve bu da mücadelenin daha uzun süreceğini gösteriyor. Kanalın alt kenarının altında bir kırılma da 2.000 dolara doğru düşüşleri tetikleyebilir. Hem Dogecoin hem de Ethereum fiyat hareketi, kısa vadede Bitcoin’i takip edebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!