Balinalar Shiba Inu ‘yu Desteklerken, Dogecoin SHIB’in Arkasında Kaldı!

Meme coin projeleri arasındaki çekişme devam ediyor. SHIB yeniden Dogecoin (DOGE)’e karşı bir zafer kazandı. 14 Ağustos günü Shiba Inu (SHIB) bir kez daha harekete geçti. Geçtiğimiz 7 gün içerisinde, SHIB fiyatı yüzde 30’dan fazla yükseliş yaşadı. Son 24 saatte yüzde 7.5 yükseliş gerçekleştiren meme coin 0,00001571 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

SHIB fiyatı yükselişine devam edecek mi?

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; SHIB’te yaşanan son fiyat rallisinin, güçlü bir balina birikimi olduğu belirtiliyor. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment tarafından aktarılan verilerde yer alan bilgiler şu şekilde:

Shiba Inu bu hafta sonu hareket halindeydi ve son 7 gün içinde yüzde 34 arttı, diğer kripto para birimlerine bakıldığında ise oldukça sabit kaldıkları görüldü. Tesadüfen değil, balinalar SHIB’de çok aktif. 4 ayda en fazla 100 bin dolar değerinde 433 işlem gerçekleşti.

Meme coin projesi Shiba Inu (SHIB) yakın zamanda bu fiyat hareketliliğine yol açan bir “fincan kulp” formasyonu verdi. Grafikteki formasyonda belirtildiği gibi, SHIB fiyatının bir sonraki fiyat momentumunda okla gösterilen alanı takip edebileceği aktarılıyor. Böylece, Shiba Inu, mevcut seviyelerden yüzde 50 daha yükselme potansiyeline sahip görülüyor. Eylül 2022’ye kadar SHIB fiyatı 0,000002253 dolar seviyesine doğru ilerleyebilir.

Shiba Inu, geçtiğimiz günlerde bazı önemli gelişmelerin parçası oldu. Geçen hafta Binance, Avrupa pazarında verilen tüm ödeme kartlarına SHIB desteğini ekledi. Bu, Binance kart kullanıcılarının dünya çapında 60 milyondan fazla yatırımcısının SHIB ile ödeme yapmasına olanak sağlayacak olduğu anlamına gelmektedir. Kullanıcıların, FX ücreti ödemek zorunda kalmayacakları ve ayrıca yüzde 8’e kadar geri ödeme kazanacakları duyuruldu.

Dogecoin, Shiba Inu’nun ardında kaldı

SHIB, Twitter takipçileri açısından Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktı. Sosyal medya devi Twitter’da en çok takip edilen köpek temalı meme kripto para birimi oldu. 14 Ağustos 2022 tarihinde SHIB’in göstermiş olduğu olağanüstü performans ve son bir hafta içerisindeki yüzde 30’un üzerinde artan fiyatından kaynaklandığı belirtiliyor.

Gerçek zamanlı Twitter takipçi sayısı verilerine göre, Shiba Inu’nun Dogecoin’in yerini aldığı ve Twitter’daki en popüler köpek temalı meme coin projesi haline geldiğini doğruladı. Shiba Inu Twitter’da toplam 3.441.546 milyon takipçi sayısına sahipken, Dogecoin (DOGE) 3.439.826 milyon takipçiye sahip. Aynı zamanda Shiba Inu, Pazar günü gerçekleşen olağanüstü performansıyla altcoin projelerinden Avalanche (AVAX) ve Polygon’u (MATIC) geride bıraktığı görüldü. CoinMarketCap raporları açısından dünyanın en büyük kripto para birimi olarak 12. sırayı korumayı başardığı aktarıldı. Dogecoin (DOGE) geçtiğimiz son bir haftada yüzde 11.3 yükseliş gerçekleştirdi. Şu anda ise son 24 saatte yüzde 0.8 düşüşle 0,076787 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!