Dogecoin Harekete Geçti: Analistten Kritik Açıklama!

Dogecoin (DOGE), Binance Smart Chain’deki en iyi 1000 kripto balinasının sahip olduğu popüler kripto para birimleri listesine geri döndü. Lider memecoin DOGE, son 24 saatte yaklaşık 12’nin üzerinde fiyat artışı kaydetti. 

Analistler Dogecoin fiyatında büyük bir ralli öngörüyor 

Dogecoin fiyatı, Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 75’in üzerinde düştü. Fiyatta sürekli olarak düşüş yaşamasına rağmen memecoin, zincir içi aktivitede bir artışa tanık oldu. Büyük cüzdan yatırımcıları tarafından Dogecoin işlem aktivitesinde bir artış kaydedildi. 

Memecoin, Binance Smart Chain’inde balinaların sahip olduğu en iyi kripto para birimleri listesine geri döndü. BSC ağındaki büyük cüzdan yatırımcıları, portföylerindeki diğer en iyi kripto para birimleri arasında Dogecoin’i de ekledi. Dogecoin ağındaki işlem etkinliği, memecoin fiyatındaki ani çıkış ile birlikte yükseldi. Kripto analisti @CryptoKaleo, DOGE fiyat trendini değerlendirdi ve erken bir yükseliş trendi öngördü.Analist, bir sonraki direncin 24 sentte olacağına inanıyor. 

DOGE çöküşten önce sıçrama yapacak 

Bir diğer kripto analisti @JustinBennetFX ise, 6 Ocak 2022’de Dogecoin için kazanma veya kırılma zamanının geldiğini tahmin etti. Geçen hafta, Dogecoin fiyatı yüzde 6 artış kaydederek bugün erken saatlerde hızlı bir ralliye girdi. FXStreet analistleri ise, memecoin’de düşüş yaşanacağını öngörüyor. Analistler, Dogecoin fiyatının büyük bir çöküşten önce 0,09 dolar seviyelerine kadar sıçrayabileceğini belirtti. 

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Dogecoin (DOGE)’in faydalarından biri, onu 1.900’den fazla işletmede harcayabilmenizdir. Dogecoin’in ana rakiplerinden biri olan Ripple, XRP’yi ödeme aracı olarak kabul eden 1.500’den fazla işletme ile listesinde yer alıyor. Başka pek çok kullanım durumu olmadan, Dogecoin’i harcayabileceğiniz yer sayısı, değerini belirleyen en büyük faktörlerden biri oluyor. Genellikle yeni bir işletmenin Dogecoin’i kabul edeceğini duyurduğunu gördüğünüzde, yakında fiyatta bir artış görebilirsiniz. Yine de arzının sınırsız olması ve aylardır önemli bir düşüş eğiliminde olması, onun gerçekten büyük bir değer deposu olmadığını gösteriyor. Buna ek olarak, Dogecoin’in yatırımcılardan en fazla spekülasyon gören ve onu oldukça değişken hale getirebilecek kripto para birimlerinden biri olduğu iyi biliniyor 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!