Dogecoin 2022 Sonunda Bu Seviyelere Ulaşabilir: Rapor

Yeni yayınlanan bir Finder.com “Dogecoin fiyat tahminleri” raporuna göre, Dogecoin (DOGE)’in 2022 yılı bitmeden 0.163 dolar seviyelerine ulaşması bekleniyor. Fiyat tahmini için yapılan ankete katılan fintech ve kripto uzmanları, DOGE ile ilgili birkaç tahminde bulundu. 

Schebesta, Dogecoin (DOGE)’in kalıcı olacağına inanıyor

Finder kurucusu Fred Schebesta, 2022 yılı bitmeden Dogecoin (DOGE)’in 0,25 dolar seviyelerine çıkabileceğini belirtti. Schebesta, yaptığı açıklamada köpek temalı memecoin’lerin piyasada kalıcı olacağını düşündüğünü belirterek şu yorumda bulunuyor;

Değeri belirlemek için geleneksel yöntemleri kırmanın değerli bir geçmiş zaman olduğu kripto para piyasası hafife alınmamalıdır. Yatırımcıların daha fazlası olacak ve diğerleri gelip gidecek olsa da, DOGE’nin sonsuza kadar orijinal olacağını bilerek sıkı sıkıya bağlanabilirler.

Fred Schebesta ile aynı fikirde olan bir diğer isim ise Reuters Teknoloji Uzmanı Joseph Raczynski, memecoin Dogecoin (DOGE) fiyatının ilk hamle avantajından yararlanacağını düşünüyor. Ayrıca Raczynski DOGE’nin yıl sonunda 0,50 dolar seviyelerine , 2025’in sonuna doğru ise 1 dolar seviyelerine yükseleceğini düşünüyor. 

Anket’e göre DOGE en faydalı memecoin

Anket, gelecek yıllar için DOGE’nin tüm memecoin’lerden daha faydalı olacağına inaniyor. Anket katılımcılarının yüzde 45’i, onümüzdeki yıllarda daha pratik kullanımları olabileceğini düşünüyor. Shiba Inu (yüzde 23), Samoyedcoin (yüzde 23) ve diğer olasılıklar (yüzde 5) olarak değerlendirildi. Birçok panelist, memecoin’lerin bir nedenden dolayı böyle adlandırıldığını belirtti. Birtakım topluluk ise memecoin’lerin faydalı olacağına inanmıyor. Elon Musk’ın bir tweeti ise şöyle şu şekilde; 

Konu ile ilgili yorum yapan bir diğer isim ise Permission’ın Baş Ürün Sorumlusu Vanessa Harris olarak karşımıza çıkıyor. Harris, memecoin’lerin zamanla değerini kaybedeceğine inandığını belirterek konuyla ilgili şu şekilde bir yorum yaptı; 

Dogecoin , Shiba Inu ve diğer kripto para birimleri, ilk kez kripto para yatırımcılarının ilgisini çekti. 2022’de, yatırımcılar meme coin’lerinin gerçek fayda sağlamaması nedeniyle daha karlı yatırımlar aradıkça parlaklık kaybolacak.

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere memecoin DOGE , yazı yayına hazırlandığı anda 0,123531 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!