Dikkat: Binance Bu 8 İşlem Çifti İçin Delist Haberini Duyurdu!

Dev kripto para borsası Binance, bu 8 işlem çifti için delist haberini duyurdu! Duyuru birçok yatırımcının dikkatini çekti! İşte detaylar…

Dev kripto para borsası Binance, 8 işlem çiftini delist ediyor

Önde gelen kripto para borsası Binance, yakın zamanda kullanıcıları için yaptığı yeni duyuru ile beraber 8 işlem çiftini delist edeceğini açıkladı. Bu işlem çiftleri birçok yatırımcının dikkatini çekerken, borsa yaptığı bu hamle ile kullanıcılar için daha güvenilir bir ortam sunmayı amaçlıyor. Peki, hangi altcoin çiftleri delist edilecek?

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü gelen resmi açıklamaya göre Automata Network (ATA), Bancor (BNT), Contentos (COS), dForce (DF), Dock (DOCK), Osmosis (OSMO), Stratis (STRAX) ve Nano (XNO) altcoin’lerine yönelik 8 işlem çifti spot işlemlerden delist edilecek

Dev kripto para borsası Binance, özellikle SEC ile karşı karşıya gelmesinin ardından birçok yönde yeni inovasyonlar gerçekleştirirken, borsa üzerinde yapılan delist ve listing haberleri birçok yatırımcı için kolaylıklar sunuyor. Bununla beraber yapılan son açıklamaya göre Binance, ATA/BUSD, BNT/BUSD, COS/BUSD, DF/BUSD, DOCK/BUSD, OSMO/BUSD, STRAX/BUSD ve XNO/BUSD işlem çiftlerini TSİ 4 Ağustos 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

Bununla beraber dev kripto para borsasından gelen duyuruya göre Binance, kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftleri ile alım-satım yapmaya devam edebileceklerini açıkladı. Öte yandan ilgili işlem çiftlerine değinen borsa, ticaret botu kullanan yatırımcıların muhtemel kayıplarını önlemek için yatırımcılara açıkta bulunan pozisyonlarını kapatmalarını önerdi.

SEC yaptırımları ile karşı karşıya

Bir diğer yandan dev kripto para borsası Binance, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) karşısında verdiği savaşla ön plana çıkıyor. Bildiğiniz üzere SEC, uzun bir süredir büyük borsalara yönelik baskılarını sürdürüyor. Bu borsalar arasında kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Coinbase gibi büyük borsalar da yer alıyor. Birçok yatırımcı kripto para piyasasına yönelik bu baskıların sona ermesini beklerken, dev kripto para borsaları her gün yeni bir gelişme ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Bu gibi durumlarda birçok yatırımcıya güven veriyor.

SEC yaptırımları borsalar için her ne kadar ağır olsa da SEC tarafından gelen bu baskılar sayesinde geçtiğimiz aylarda borsalar Rezerv kanıtı sunmaya başlamıştı. Bu yenilikle beraber birçok yatırımcının piyasaya olan güveni de artıyor. Her ne kadar borsaların kontrol altına alınmaya çalışması kripto dünyasının merkeziyetsizliğine karşı olsa da, bazı uzmanlar bunların yatırımcıların lehine olduğunu aktarıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!