Devasa Shiba Inu Rallisi İçin Arzın Yüzde Kaçı Yakılmalı?

Yakın zamanda 5 milyondan fazla Shiba Inu (SHIB) token’ı yakıldı, ancak SHIB topluluğunun bazı üyelerine göre bu, köpek temalı altcoin projesinin fiyatını önemli ölçüde artırmak için yeterli değil.

SHIB ordusuna göre, SHIB fiyatını yükseltmek için ne kadar token yakılmalı?

Son 24 saat içinde 5,5 milyondan fazla meme tabanlı kripto para birimi Shiba Inu yakıldı. Ancak, günlük sabit SHIB token’ı yakma işlemlerinin, dünkü SHIB fiyat artışına katkıda bulunmadığı görülüyor. Peki SHIB ordusuna göre, kripto paranın işlem fiyatının fırlamasına izin vermek için ne kadar SHIB’in dolaşımdan çıkarılması gerekiyor. @shibburn isimli kullanıcı tarafından paylaşılan tweet’e göre, son 24 saat içinde toplam 5.648.676 Shiba Inu token’ı boş bir cüzdana gönderilerek yok edildi. Gönderinin yazarı bize şu ana kadar başlangıçtaki ilk arzın yüzde 41’inden biraz fazlasının yok edildiğini hatırlatıyor: 410.300.769.264.733 SHIB.

Bununla birlikte, paylaştığı yorum dizisinde, birkaç kullanıcı token’ın bu küçük miktarlarının yakılması hakkında alaycı ifadeler yayınladı. İçlerinden biri, önemli bir Shiba Inu fiyat hareketi görmek için toplam arzın en az yüzde 61 ila 71’inin yok edilmesi gerektiğine inanıyor.

Robinhood’da listelemesine ilişkin haberler Shiba Inu fiyatını yüzde 20 arttırdı

12 Aralık’ta, birkaç Twitter hesabının, Shiba Inu (SHIB)’nun nihayet Şubat ayında Robinhood ticaret platformu tarafından listeleneceğine dair bir söylenti yayınlamasının ardından, SHIB fiyatı yüzde 8 oranında bir artış gösterdi. Ardından SHIB fiyatı neredeyse yüzde 20 oranında yükseldi ve 0,00003240 dolara ulaştı. SHIB ayrıca CoinMarketCap’teki eski 13. sırasını Polygon’un MATIC token’ından geri aldı. Diğer taraftan Shiba Inu’ya Ethereum balinalarının ilgisi devam ediyor. Light adıyla bilinen üçüncü sıradaki ETH balinasının 1.906.592 dolar değerinde 58.900.000.000 SHIB satın aldığı belirtiliyor. Genel olarak değerlendirme yapacak olursak, SHIB yine en büyük 1.000 Ethereum balinası cüzdanları arasında en büyük USD değeri pozisyonunu elinde tutuyor.

Shiba Inu fiyatı son 24 saatte yüzde 7,2 oranında artarak, şu anda 0,00003211 dolar seviyesinden işlem görüyor. SHIB 24 saatlik işlem hacmi ise 1.508.434.180 dolar düzeyinde gerçekleşti. Dolaşımda 550 trilyon SHIB coin arzı, toplamda 1 katrilyon coin arzı bulunuyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!