Dev platform Açıkladı: Shiba Inu ve 4 Altcoin İçin Müjde

Shiba Inu (SHIB)’nun, diğer beş token ile birlikte Londra merkezli kripto para birimi kart sağlayıcısı Wirex ile 4,5 milyon kullanıcıya erişimi artık mümkün. Konuya ilişkin ayrıntıları Kriptoarena.com olarak bu yazımızda inceliyoruz.

Shiba Inu artık 4,5 milyon kullanıcıya ulaşabilir

Wirex ekosistemini, 4,5 milyon kullanıcının Shiba Inu (SHIB)’ya diğer beş token’ın yanı sıra, yani Terra (LUNA), Cosmos (ATOM), Bitcoin Cash (BCH), Orchid Protocol (OXT) ve Enjin Coin (ENJ) ile erişmesini sağlamak için genişletiyor. Dünya çapında bir dijital ödeme platformu olan Wirex, 2014 yılında CEO’lar ve kurucu ortaklar Pavel Matveev ve Dmitry Lazarichev tarafından oluşturuldu. Firma, 2015 yılında kullanıcıların kripto ve geleneksel para birimlerini gerçek hayatta harcamalarına izin veren dünyanın ilk kripto etkin ödeme kartını ürettiğini iddia ediyor. Amerika Birleşik Devletleri dahil 130 ülkede 4,5 milyonu aşkın abonesi bulunan Wirex, kullanıcıların birden fazla para birimini kolayca depolamasına, satın almasına ve anında değiştirmesine olanak tanıyor.

Avrupa’da Visa’nın asli üyelerinden biri olan Wirex, daha önce yapılan duyuruya göre bu üyelik, Visa kartlarını çıkarmasına, yeni ürünler sunmasına ve ek lisanslar için başvurmasına izin veriyor. Visa ana üyeleri, genel olarak, kartı veren banka olarak hareket etmeye yetkilidir. Yani kartlar çıkarabilir ve işleme hizmetleri sunabilirler. Wirex tarafından duyurulan bu yeni gelişme ile birlikte Wirex kullanıcıları, uygulama, cüzdan ve ödeme platformlarında Shiba Inu token’larını alabilir, gönderebilir, saklayabilir ve değiştirebilir.

SHIB erişim alanını genişletmeye devam ediyor

Ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay kısa süre önce Avustralyalı enerji şirketi 1st Energy’nin artık BitPay aracılığıyla Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu.
Sinema devi AMC’nin CEO’su Adam Aron, şirketinin 19 Mart’ta mobil uygulamasına ve web sitesine BitPay destekli çevrimiçi ödemeler için destek ekleyeceğini Şubat ayı sonlarında Twitter’dan duyurdu. Paylaşılan tweet’te şu ifadelere yer veriliyor:

BitPay, 19 Mart’a kadar web sitemizde AMC çevrimiçi ödemeleri için hazır olacak ve muhtemelen birkaç gün önce, 16 Nisan’a kadar mobil uygulamalarımızda ulaşılabilecek.

Shiba Inu ekibi, John Richmond moda etiketi ile “son teknoloji” bir ortaklık imzaladı. Ortaklık, 10 bin değiştirilemez token (NFT) şeklinde bir moda koleksiyonunun piyasaya sürülmesini sağlayacak. Bu token’ların fiziksel versiyonları Milano Moda Haftası sırasında sunulacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!