Dev E-ticaret Platformu Shop.com Kripto Paralar İle Ödeme Kabul Edecek!

Dünyanın önde gelen E-ticaret platformlarından Shop.com, kripto para birimlerini kabul eden e-ticaret sitelerinden biri oldu. Platform, BitPay aracılığıyla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer birkaç kripto varlık kabul edecek. Bu hizmet, Shop.com’un faaliyet gösterdiği ülkelerdeki tüm Shop.com sitelerinde geçerli olacak.

Shop.com 6 kripto para birimini kabul edecek!

ABD merkezli e-ticaret platformu Shop.com, kripto para ödemelerini benimseyen en son site oldu. Market America’nın sahibi olduğu şirket, Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere çeşitli kripto paralar ile ödeme kabul etmesine izin verecek kripto ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay ile ortaklığını duyurdu.


Yeni ortaklık, Shop.com kullanıcılarının ödeme sırasında kripto para cüzdanları aracılığıyla ödeme yapmak için BitPay seçeneğini seçmelerini sağlıyor. Şu anda, kullanıcılar Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Wrapped Bitcoin (WBTC), Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) ve ayrıca beş stablecoin ile ödeme yapma seçeneğine sahipler. .

Hizmet birçok ülkede geçerli olacak

Ortaklığı 21. yüzyılın dijitalleşen ekonomik sistemine ayak uydurmak olarak adlandıran Shop.com başkanı ve COO’su Steve Ashley, BitPay entegrasyonunun Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Hong Kong  Tayvan, Birleşik Krallık, Singapur ve Malezya dahil olmak üzere Market America’nın faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde mevcut olduğunu söyledi.

BitPay, şirketler tarafından kripto para ödemeleri için bir ağ geçidi görevi görmek için kullanılır. Las Vegas Auto Gallery ve  Kessler Collection gibi lüks oteller ve işletmeler, Bitcoin ödemelerini kabul etmek için BitPay ile anlaşma imzaladı. Kripto ödeme sağlayıcısı tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırma, hem kripto sahiplerinin hem de bu dijital varlıkalra sahip olmayanların, kripto ödemelerine ilgi gösterdiğini ortaya koydu. Bitpay Ticari Yetkilisi Sonny Singh ise şu ifadeleri kullandı:

Tayvan, Tayland, Arjantin, Brezilya, Endonezya gibi ülkelerde ödeme yapmak çok zor. Kredi kartları her yerde mevcut değil ve bu ülkelerde BitPay ve kripto para birimlerini,  özellikle de Bitcoin’i kabul etmek ve kripto ödeme seçenekleri almak için en ucuz, en hızlı ödeme seçeneğidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!