DeFi piyasası, BTC yi geride bırakarak 400 milyar Dolara ulaşabilir

Blockchain yatırım firması Pantera Capitalin CEOsu Dan Morehead Bitcoinin yükseliş göstermesine rağmen merkezi olmayan finans (Defı) alanının önümüzdeki yıllarda çok daha kazançlı olacağını belirtti.

Pantera Capital CEOsu Defınin BTCye kıyasla daha düşük olduğunu söyledi.

“Bitcoinin 250 milyar Dolarlık harika bir piyasa değeri var. Bunu zaten başardı. Oysa Defı gibi diğer kullanım alanları yenidir. Definin şu anda yaklaşık 4 milyar Dolarlık bir piyasa değeri var.

Morehead BTCnin sadece 104 Dolar olduğu 2013 yılında Panteranın Bitcoin fonunu başlattı. Panteranın BTC yatırımları oldukça iyi performans gösterdiği için Definin şu anda en büyük kripto para birimi olan BTCyi geride bırakarak önümüzdeki yıllarda % 10.000e yükseleceğini düşünüyor.

“İlk Bitcoin fonumuz % 17.000 arttı. Bu müthiş. Oradan 100 kat yukarı çıkabileceğini sanmıyorum. Bu noktada 20 trilyon [bitcoin piyasa değeri] elde edersiniz. Bu üzerine koyabileceğiniz tüm farklı ölçeklere göre çok ama çok büyük oluyor. Ancak DeFi 400 milyar Dolara gidebilir. Gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok.

Ayrıca Dan Morehead Kraken başkanı Dan Heldin Bitcoinin 1 milyon Dolara kadar çıkabileceği yönündeki düşüncesini karşılıksız bırakmadı. BTCnin değerinde böyle bir yükseliş gerçekleşse de bunun DeFide olma ihtimalini daha yüksek gördüğünü belirtti.

Comments (0)
Add Comment