Colorado, bir sonraki piyango oyunları için ETHDenver ve Web 3 e bahis yapıyor

Colorado Piyangosu merkezi olmayan bir web tabanlı şans oyununun slapdash gelişimini teşvik etmek için Ethereumun en büyük hackathonu olan ETHDenver ile ortaklık kuruyor.

Parite geliştiricileri devlet tarafından yönetilen piyango için Web 3.0 yenilikleri oluşturmayı amaçlayan “GameJam” hackathonlarında rekabet etmeye çağırıyor. Kazananlar bitmiş projelerinin prömiyerini Colorado bar ve restoranlarında görebilecek. İlk etapta net 10.000 dolarlık bir ödeme yapacak.

Ethdenverı yöneten John Paller geliştiricilerin bir hedef (şansa dayalı bir oyun inşa etme) bir son tarih (dokuz gün) bir öneri (merkezi olmayan web haline getirme) ve başka bir şey elde etmeyeceğini söyledi. “Kasıtlı olarak bu konuda büyük raylar koymadık. Yaratıcılığı bastırmak istemedik.” dedi.

Paller kazananların merkezi olmayan altyapıda (Ethereum tabanlı bir oyun) prömiyeri oyunlarının “masada” olduğunu söyledi. Ancak kazananların teknik özelliklerine ve devletle devam eden tartışmalara bağlı olarak “tam Web 3.0ın ikinci aşama olacağını” belirtti.

Colorado Piyango İletişim Direktörü Meghan Dougherty bunun geniş bir oyuncu çekiciliğine sahip yeni piyango ürünleri getireceğini iddia ediyor. Coindeske verdiği demeçte” piyango gerçekten 2023 yılına kadar milyar dolarlık bir organizasyona dönüşmeyi hedefliyor bu yüzden oyun tekliflerimizi yeniden düşünmeye çalışıyoruz “ dedi.

Daha fazla piyango geliri devlet parkları ve okulları için daha fazla finansmana eşittir – 13.7 milyon dolar geçen mali yıl Colorado parklarına ve yaban hayatına gitti.

Pallere göre parite piyango oyunlarına dönüşebilecek üç kazananı elde etmek için 200 kayıt ve en az 15 final başvurusu yapıyor.

Comments (0)
Add Comment