Coinbase’de Listelenen bu Altcoin’ler Nisan’da Devasa Kazançlar Getirebilir!

Coinbase, iki hafta sonra Nasdaq borsasında listeleneceğini doğruladı. ABD’nin en büyüğü olan borsa, 14 Nisan’da COIN kısaltma kodu altında işlem görmeye başlayacak. Coinbase, herhangi bir yeni sermaye yaratmayacağı doğrudan bir liste yoluyla halka açılacaktır. Nasdaq özel piyasasında son işlem haftasında 90 milyar dolar olarak değerlendi.

Wall Street titan Tom Lee, halka arzın tüm kripto para birimi endüstrisi için son derece önemli olduğuna inanıyor.

Coinbase’de Umut Vaat Eden 6 Altcoin

Analist Altcoin Daily, Coinbase’de işlem gören ve patlamaya hazır 6 kripto para birimini inceledi. İlki, en değerli kripto para birimlerinden biri haline gelen bir blockchain oracles ağı olan Chainlink (LINK). Proje geçtiğimiz günlerde Chainlink Fiyat Feed’lerini Substrate blockchain çerçevesi için bir modül olarak yayınlayacağını duyurdu. Temelde bu, Polkadot veya Kusama parachain’leri üzerine inşa edilen projelerin Chainlink oracle’larını basitleştirilmiş bir şekilde entegre edebileceği anlamına gelir.

Altcoins Daily’nin kurucusu Austin Arnold, 619 bin takipçisine  “Chainlink ekosistemlerine entegrasyonların bu yıl ilerledikçe çok daha büyük hale geldiğini görebiliyorum” dedi.

Arnold ayrıca Cardano’yu en büyük potansiyele sahip kripto para birimlerinden biri olarak lanse etti. Cardano, geliştiricilerin ağını oluşturmak için çok çeşitli programlama dillerini kullanmalarını sağlamak için çalışıyor. Rakibi Ethereum, geliştiricilerin yalnızca Solidity programlama dili ile inşa etmelerine izin veriyor.

Listesinin üçüncüsü, evrensel pazar erişimi (UMA) kripto para birimidir. UMA, kullanıcıların herhangi bir şeyin fiyatını takip edebilen özel sentetik varlıklar oluşturmasına olanak tanır. “Geleneksel pazarın halihazırda sahip olduğu bir şeyi otomatikleştiriyor ve merkeziyetsizleştiriyor.

Altcoin Daily, merkeziyetsiz ve dijital emlak piyasasına güç veren bir token olan Decentraland’a da dikkat çekti. Projenin başkanı Janine Yorio’ya göre, mevcut Decentraland yatırımcıları 18. yüzyıl Manhattan’ındaki arazi sahiplerine benziyor.

En İyi DeFi Tokenları

DeFi ekosistemi dahil edilmeden patlayıcı kripto para birimlerinden bahsedemeyiz. Altcoin Daily’ye göre, en patlayıcı potansiyele sahip DeFi belirteçlerinden biri Yearn Finance (YFI).

‘İnsanlar protokolde gerçekten değer kullanıyorlar mı, bu protokolde değer buluyorlar mı’ sorusuna cevap evettir. Aslında, Yearn’da kilitlenen değer, 2020’nin sonunda gördüğümüzden bile daha yüksek, tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Ancak, YFI tokenının değeri henüz tüm zamanların en yüksek değerlerine dönmedi.

Ek olarak, Yearn Finance, ekosistemdeki diğer oyuncularla iş ortaklığı yaparak kullanıcıları için kazançları daha da artırmaya devam etti.

Altcoin Daily’nin listesindeki ikinci DeFi jetonu Uniswap. Uniswap geçtiğimiz günlerde UNI-V3’ü duyurdu ve en üstteki konumunu sağlamlaştırmaya çalıştı. En dikkat çekici yükseltme 4.000x sermaye verimliliğidir. Ek olarak, esnek ücretlere ve gelişmiş oracle’lara sahip olacak.

Comments (1)
Add Comment