Chiliz (CHZ) Fiyat Analizi: CHZ Hala İyi Bir Yatırım Seçeneği mi?

Chiliz CHZ /USD baskı altında kalmaya devam ediyor; bu kripto para biriminin fiyatı 12 Mart 2021’den bu yana 98 sentten 16 sente kadar düştü ve mevcut fiyat 29 sent civarında.

Temel analiz: Bu projenin popülaritesi dünya genelinde artıyor

Chiliz, Chiliz Blockchain altyapısı üzerine kurulmuş Socios.com spor taraftarları etkileşim platformu için özel bir para birimi seçeneğidir. Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, kitleleriyle etkileşim kurmalarına ve bunlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için Blockchain tabanlı araçlar sağlamaktadır. Chiliz büyük potansiyele sahip bir proje; bu projenin popülaritesi dünya çapında artıyor ve Socios.com’dan satın alınan Taraftar Tokenlerinin kullanıcıların takımlarını etkilemesine olanak tanıması önemlidir.

FC Barcelona, ​​Manchester City, Juventus, Atletico de Madrid, Paris Saint-Germain, Roma, OG, CAI ve UFC dahil olmak üzere dünyanın en ünlü spor takımları, Socios.com üzerinden satın alınabilen markalı taraftar tokenlerine sahiptir. CEO Alexandre Dreyfus’a göre Chiliz, yakın zamanda Chiliz’in küresel genişlemesi için kritik bir girişim olan New York ofisini açtı. New York, ABD’deki spor endüstrisinin merkezidir ve UFC, Chiliz Blockchain aracılığıyla kripto para birimi dünyasına dahil olan en son spor tokeni haline gelmiş durumda.

Chiliz taraftar tokenleri takımları etkileme gücü sunuyor

Socios.com ve Taraftar Tokenleri, UFC’nin küresel takipçi kitlesiyle daha önce hiç olmadığı kadar bağlantı kurmasını sağlayacak. Chiliz ve Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunlara değindi:

Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara en sevdikleri takımları ve sporları etkileme yeteneği vererek taraftar olmanın anlamını değiştiriyoruz.

Temel olarak bakıldığında, bu projeyi çevreleyen hala bir belirsizlik seviyesi var ve başarısı esas olarak rakiplerin hamlelerine yanıt olarak stratejisinin esnekliğine bağlı. Teknik olarak bakıldığında, Chiliz 12 Mart’ta kaydedilen 0,90 doların üzerindeki rekor seviyelerden düzeltmesini genişletti ve bu kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki günlerde daha da zayıflayabilir.

Tüm kripto para piyasası, Bitcoin’in düşüşü nedeniyle baskı altında ve bu kripto para birimini önümüzdeki hafta takas etmeye karar verirseniz, risk yüksek kaldığı için bir “stop-loss” emri kullanmalısınız.

Teknik analiz: 20 sent güçlü bir destek seviyesini temsil ediyor

Kripto para piyasası son birkaç gündür değerini kaybediyor ve Chiliz (CHZ)’in fiyatı kolayca 20 sent desteğinin altına düşebilir. Kritik destek seviyeleri 25 sent ve 20 sent; 40 sent ve 50 sent önemli direnç seviyelerini temsil ediyor. Fiyat 20 sent in altına düşerse, bu sağlam bir “sat” sinyali olur ve 15 sent veya daha aşağısına kadar yolumuz açık gözüküyor. Öte yandan, fiyat 40 sentin üzerine çıkarsa, bir sonraki fiyat hedefi 50 sent civarında olabilir.

Diğer bir deyişle; Chiliz baskı altında ve muhtemelen bu kripto para birimine yatırım yapmak için en iyi an değil. Günlük işlem hacmi zayıfladı ve fiyat bir kez daha 20 sentin altına düşerse, bir sonraki fiyat hedefi 15 sent civarında veya daha da altında olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!