Ceara SC, Fan Token Projesiyle Blockchain Dünyasında Yerini Alıyor!

Ceara SC, dünyada popülerliği hızla artan blockchain dünyasına Bitci ile adım attı. Ceara SC ve Bitci arasındaki iş birliği kapsamında geliştirilecek fan token’lar yakın zamanda taraftarlara sunulacak.

Ceara SC, Bitci Teknoloji ile anlaştı

Brezilya ve Güney Amerika’nın köklü takımlarından Ceara SC, dünyanın lider fan token platformlarından Bitci Teknoloji ile blockchain teknolojileri geliştirilmesi konusunda anlaşmaya vardı. İş birliği kapsamında Bitci Teknoloji tarafından geliştirilecek Ceara SC Fan Token projesi, Ceara SC’ye gönül verenlere çok farklı bir taraftarlık deneyimi sunacak. Dünyanın önde gelen takım ve organizasyonlarının yer aldığı blockchain dünyasına Bitci ile adım atan Ceara SC, bu projeyle Brezilya’da ve Güney Amerika’da futbol endüstrisinin dijital dönüşümüne öncülük eden takımlardan biri olacak. Geliştirilecek fan token’lar önümüzdeki dönemde Bitci tarafından Ceara SC taraftarlarına ve yatırımcılara avantajlı ön satış fiyatıyla sunulacak. Konuyla ilgili duyurular, Bitci’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılacak. Son dönemin en popüler konularından olan NFT’ler (non fungible tokens) de anlaşma kapsamında yer alacak. Bitci Teknoloji altyapısı üzerinden Ceara SC ve futbolcuları için geliştirilecek NFT’ler gelecek dönemde satışa sunulacak. 

Son dönemde spor endüstrisinde hızla yaygınlaşan taraftar token projeleri, takımlar ve taraftarlar arasındaki etkileşimi artırma, taraftarlara belli kararlarda söz sahibi olma ve kulübün sağlayacağı avantajlardan yararlanma imkânı sunan kripto varlıklar olarak ifade ediliyor. Söz konusu fan token projesi kapsamında, Bitci Teknoloji tarafından sunulacak dijital avantajlar ile taraftarlar, Ceara SC oyuncuları ile özel etkinliklere katılabilecek, çeşitli organizasyonlarda yer alabilecek hatta token’ları aracılığıyla oy kullanıp takımla ilgili bazı kararlarda söz sahibi olabilecek. Böylece Ceara SC’ye gönül veren futbolseverlerin, takımlarıyla kurdukları bağ güçlendirilecek; onlara çok farklı bir taraftarlık deneyimi sunulacak. Fan token alanında dünyanın lider platformları arasında yer alan Bitci, Brezilya, İspanya, Uruguay, Peru Milli Takımları’nın yanı sıra McLaren Formula 1 Team, FIBA, Bitci Baskonia, Glasgow Rangers, Wolves ve Watford’un da aralarında yer aldığı çok sayıda takım ve organizasyonun dünyadaki tek fan token partneri konumunda. 

AMACIMIZ, TARAFTARLIK DENEYİMİNE YENİ BİR BOYUT KAZANDIRMAK

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan, Brezilya’nın kendileri için en öncelikli pazarlardan biri olduğunu ifade ederken şunları söyledi:

Bu yüzden de Bitci çatısı altındaki ilk yurt dışı kripto para alım satım platformumuzu Brezilya’da açıyoruz. Brezilya bizim Güney Amerika operasyonumuzun da kalbi olacak. Brezilya’da sporun, futbolun ne anlama geldiğini biliyoruz. Taraftarlık burada çok özel bir deneyim. Bizim amacımız bu deneyimi daha da güzelleştirmek, farklılaştırmak, bu deneyime yeni bir boyut kaymak. Teknolojinin gücünü kullanarak taraftarları takımların vazgeçilmez bir parçası yapmak. Ceara SC da, bu ülkedeki taraftarlık deneyiminin sembol takımlarından biri. Ceara SC’nın dijital dönüşüm yolculuğuna bu projeyle destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ceara SC taraftarlarına çok büyük sürprizlerimiz var. Yakında zamanda da bunları duyuracağız

 

Ceare SC Pazarlama Direktörü Lavor Neto ise şunları söyledi:

Ceará Sporting Club, dünyanın en önemli taraftar token platformlarından biri olan Bitci ile yaptığı ortaklıktan çok memnun. Bu ortaklık ile taraftarlarımıza dijital ve yenilikçi bir etkileşim biçimi sunabileceğiz. Birlikte fark yaratalım!

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptoarena.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’daFacebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!