Analist Cardano (ADA)‘da Takip Edilmesi Gereken Kritik Seviyeyi Açıkladı

Geniş kitleler tarafından takip edilen bir kripto analisti ve trader olan Jason Pizzino, geçtiğimiz günlerde paylaştığı analiz videosunda popüler altcoin Cardano hakkında önemli iddialarda bulundu. Kriptoarena.com olarak daha önce analizlerine başvurduğumuz kripto analisti Pizzino, ADA’nın yükseliş piyasası yapısını korumak için tutması gereken çok önemli bir seviyenin altını çiziyor.

Popüler analist, Cardano düşüşte olsa da hala yükseliş eğiliminde olduğunu söylüyor

Yeni bir strateji oturumunda kripto analisti Jason Pizzino, 242 bin YouTube abonesine akıllı sözleşme platformu Cardano’nun tüm zamanların en yüksek seviyesinden büyük düşüş yaşamasına rağmen altcoin’in hala makro yükseliş eğiliminde olduğunu ifade ediyor. Yazım sırasında, Cardano 1,59 dolardan işlem görüyor. Ayrıca kripto para biriminin bu fiyat seviyesi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolardan yüzde 48 devalüasyona işaret ediyor. Analist konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Şu anda genel eğilim hala büyük bir boğa piyasası olduğu yönünde. 0,90 dolar civarındaki dip seviyeleri kırarsak muhtemelen buna artık boğa piyasası demezdim. Ancak şu anda bu hafta yüzde 50 Fibonacci seviyesinin üzerinde kapandı. Bu yüzden hala oldukça güçlü. 1,60 dolardan işlem görürken yüzde 50 Fibonacci seviyesi 1,59 dolardan işlem görüyor. Bu da 0,01 dolardan daha fazlası, yani orada çok küçük işaretler var.

Kripto analisti Pizzino, ADA’daki düzeltmenin bitmek üzere olduğunu belirtiyor

Popüler analist Pizzino, Cardano’nun bu ayki dik düşüşünün, kripto para biriminin çok aylık düzeltme döneminin sonunun ufukta olabileceğini gösterdiğini de ekliyor. Piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para birimi olan Cardano, şu anki fiyatıyla kasım ayının en yüksek seviyesi olan 2,38 dolar seviyesinden yüzde 32’nin üzerinde düşüş yaşadı. Ünlü trader, kripto para biriminin bu durumu hakkında son olarak şu yorumu yapıyor:

Sonlara doğru ne kadar hızlı düşmeye başladığını görebilirsiniz. Ve bu noktadan hareketle “potansiyel olarak” son diyorum. Kesin olarak öyle olduğunu söyleyemem, ancak çoğu zaman düşüş trendinin sonuna doğru çok keskin bir hareket ve ardından bir tersine dönüş yaşarsınız… Henüz bir geri dönüş görmüyorum, ancak ilk işaret, piyasanın daha keskin bir düşüşe geçtiğine dair benim için orada.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!