Büyük İsimlerden Bu Altcoin’e Devasa Yatırım!

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan FTX çöküşü birçok yatırımcının, kripto para birimlerine ve büyük borsalara güvenini yitirmesini sağlasa da bu kripto para birimi yatırım almaya devam ediyor. Forex piyasasını ve merkeziyetsiz finansı birleştirmek için oluşturulmuş, birlikte çalışabilir bir katman-1 altcoin projesi Onomy Protocol, Bitfinex ve Ava Labs gibi büyük şirketlerden toplamda 10 milyon dolar yatırım aldı. İşte detaylar…

Bu altcoin projesi, büyük isimlerden toplamda 10 milyon dolarlık yatırım aldı!

Son günlerde popülaritesi giderek artan Cosmos tabanlı bir merkeziyetsiz finans protokolü olan Onomy, özel token fonlama turunda 10 milyon dolarlık büyük bir yatırım aldı. Bu yatırımın hemen ardından Onomy Protocol tarafından yapılan açıklamada fonlama turuna büyük şirketlerin katıldığı belirtildi. Bu şirketler arasında Bitfinex, GSR, Ava Labs, CMS Holdings ve DWF Labs gibi şirketler bulunuyor. Bununla beraber yatırım turuna liderlik eden herhangi bir firma olmadığı da belirtildi.

Onomy Protocol CEO’su Lalo Bazzi, The Block’a verdiği demeçte ileriye dönük SAFT token dağıtımı üzerinden anlaşma yapıldığını söyledi. Birçok yatırımcının merak ettiği bir soru olan ve halen ana ağ aşamasına geçmemiş olan Onomy’nin 2020’den bu yana piyasada olduğu düşünüldüğünde neden şimdi yatırım aldığı da merak ediliyor. Buna yanıt olarak Bazzi şu sözleri söyledi:

“2 senedir geliştirme aşamasındayız ancak bu dönemde de yatırımlar aldık. Artık yatırım turunu kapatıyoruz. Bu ana ağ geçişi öncesi son yatırım turuydu”

Merkeziyetsiz finans ile foreks piyasalarını birleştirmeyi hedef olarak alan Onomy, kullanıcılarına katman-1 bir blok zinciri ve bir köprü sunacak. Onomy’nin ayrıca bir DEX yani merkeziyetsiz finans borasıyla merkeziyetsiz bi cüzdanı da bulunuyor.

Ana ağ geçişi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek!

Onomy Protocol CEO’su Bazzi’ye göre ürünlerinin, Avalanche, Polygon ve IOTA gibi popüler blockchain’lerde de kullanılabilecek şekilde geliştirildiğini ve bu neden dolayısıyla cross-chain ve multi-chain gibi teknolojilerinin de test edilebileceğini belirtti. Kurucu, anlık olarak 15 çalışanının olduğunu belirtse de birçok yeni ismi bünyelerine katmayı hedeflediklerini de açıkladı.

Açıklamalara doğrultusunda Test net’inde 800 binden fazla işlem ve 40 binden fazla tekil kullanıcıya sahip Onomy’nin ana ağ geçişi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!