Bu hafta bu 2 ‘altcoin’e dikkat!

Bitcoin yatay ve sıkışık seyir devam ediyor. Lider büyük kripto para birimi son 3 haftayı 9 – 10 bin dolar arasında geçirdi. DeFi dünyası ve bazı altcoinler ise geçen hafta aktifti DeFi dünyasında haftanın ilk günü piyasaya çıkan Compound (COMP) adeta tozu tumana kattı. Bileşik protokolünün yönetim belirteci olan COMP fiyat açısından yaklaşık yüzde 400lük çarpıcı bir artış kaydetti. Başka bir DeFi platformu Aaevenin LEND jetonu neredeyse iki katına çıktı.

Öte yandan bazı altcoinler ortaklık haberleri ile ön plana çıktı. Bunlardan biri ARPA Chain (ARPA) diğeri Elrond (ERD) ile ilgili.

XRP TEKNİK ANALİZİ İÇİN TIKLAYIN

ARPA Chain x JD.com

Çinin en büyük ikinci e-ticaret devi olan JD.com 14 milyar büyük müşterilerinin finansal verilerini korumak için Blockchain gizlilik platformu ARPA ile ortaklık kurdu.

JD.com yetkilisi ortaklıkta yaptığı açıklamada “Gizliliğin finans ve iş dünyasının temel taşı olduğuna inanıyoruz. JDnin kurumsal müşterileri ARPAnın gizlilik teknolojisinin verileriyle tamamen şifrelenmesinden rahat olacaklar” dedi.

1998 yılında kurulan JD geçen yıl net gelirinin 82 milyar dolar olduğunu bildirdi. Şirketin 220 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.

15 Haziranda açıklanan gelişme ARPAnın fiyatında yüzde 35lik bir artış getirdi.

Elrond x Travala.com

Elrond ve Blockchain tabanlı uçuş ve seyahat rezervasyon platformu Travala.com arasındaki ortaklık ERDnin fiyatı üzerindeki dramatik etkisiyle dikkat çekiyor. Travala.comun kullanıcı tabanı düşünüldüğünde çok önemli olduğu söylenemeyen bu işbirliği fiyatı şaşırttı.

18 Haziranda yapılan açıklamada Elrondun (ERD) bir ödeme yöntemi olarak Travala.com ve TravelByBit ile entegre edileceği böylece Elrond blok zincirinde yayınlanan BUSDlerin platformlarda da kullanılabileceği belirtildi.

Entegrasyonun Elrond ana ağı faaliyete geçtikten sonra gerçekleşeceği belirtildi.

ERD haberin açıklanmasının ardından yüzde 60ın üzerinde bir artış yaşadı.

Comments (0)
Add Comment