Kripto Topluluğu İddialı: Bu Altcoin Yüzde 570 Yükselecek!

Kripto para topluluğu, görünüşe göre, Terra ekosisteminin altcoin projesi Luna Classic (LUNC) fiyatının yıl sonuna kadar yüzde 570’in üzerine çıkacağı beklentisinde olduklarını belirtiyorlar. Bu durumun ise muhtemelen ağın önde gelen kripto para borsası Binance tarafından desteklenen tüm işlemlerde yüzde 1.2’lik vergi yakımı kararından kaynaklandığı düşünülüyor.

Terra ekosisteminin altcoin projesi LUNC yüzde 570 oranında yükselebilir mi?

CoinMarketCap’te yer alan fiyat tahminleri özelliğine göre, kripto para birimi topluluğu, yıl sonu altcoin projesi LUNC fiyatını 0,001978 dolar seviyesinden 0,002918 dolar fiyat seviyesine yaklaşık yüzde 577 artış yaşayacağını düşünüyorlar. Tahminin ise, Ekim ayında altcoin başına yüzde 400 oranında artışla 0,001457 dolara çıkacağını öngören bir kripto topluluğu üyesine dayanıyor. Tüm bu fiyat seviyelerinin yalnızca kripto topluluğu tarafından yapılan bir tahmin olduğunu belirtmek önemlidir. Platforma ait veriler, ortalama LUNC tahminlerinin geçtiğimiz ay yalnızca yüzde 0.72’lik bir doğruluğa sahip olduğunu göstermektedir. Bu durumla birlikte kripto para biriminin destekçilerinin bu tahminlerin arkasında olabileceği aktarılıyor.

Terra Classic, bu yılın başlarında çöken Terra ekosisteminin yeniden adlandırılmış versiyonudur. Terra ekosistemi çöktüğünde, dolaşımdaki arzı 340 milyon olarak bilinirken daha sonra 6,9 trilyona fırladı. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Enflasyonla mücadele etmek adına LUNC destekçileri ağ üzerinde gerçekleştirilen tüm işlemlerde yüzde 1.2 oranındaki vergi yakımlarını oyladılar ve eklediler.

Binance LUNC yakımlarına devam ediyor

Terra Classic’in fiyatı, önde gelen kripto para borsası Binance’in tüm alım satım ücretlerini LUNC spot ve marj alım satım çiftlerinde yakımlar gerçekleştirebilmek için yakım mekanizmasını uygulayacağını açıklamasının ardından bu ayın başlangıcında yükseldi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın o sırada 1.8 milyon doların üzerinde değere sahip yaklaşık 5.6 milyar LUNC’ı ölü cüzdanlara gönderdiğini aktardı. Binance’in bir sonraki LUNC yakım işleminin 11 Ekim tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yakım işlemleri, altcoin spotunda oluşturulan alım satım ücretlerinin ve marj alım satım çiftlerinin LUNC yakımı kullanılan ölü cüzdan adresine gönderilmesiyle gerçekleştirilmektedir.

Özellikle, Twitter’da Gigantic Rebirth adı ile tanınan popüler kripto para balinası, Terra Classic’e karşı yaklaşık 8 milyon dolarlık devasa bir birikim yaptığını açıkladı. Duyuruda, GCR’nin bu işlemi ikinci kez yaptığına atıfta bulundu. Çünkü yatırımcı, kripto para birimi topluluğunda çöküşten önce altcoin’i elden çıkarttıklarını takip ettiğini belirtiyordu. Bunlarla birlikte o sırada Terra kurucusu Do Kwon’un kendisi ile LUNA fiyatının mevcut seviyesinden daha da altına düşeceği konusunda iddiaya girdikleri aktarıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!