Bu Altcoin Son 24 Saatte Yüzde 60 Artış Kaydetti: Ralli Devam Edebilir!

Altcoin ALICE şu anda bir boğa trendi yakalamış durumda. Spesifik olarak, altcoinin fiyatı yalnızca son 24 saatte %60’ın üzerine çıktı. Yazımız hazırlanırken, Alice 12,49 dolar piyasa fiyatı işlem görüyor. Ve 24 saatlik zaman diliminde 774.696.374 dolar işlem hacmine sahip. Özellikle My Neighbor Alice Coin (ALICE) son 24 saatte hızla tırmanıyor. Dahası, şu anda 17 milyondan fazla ALICE Coin dolaşımda bulunuyor. Bu, mevcut aktif arzının toplam olarak 100 milyon olduğunu gösteriyor.

Altcoin Alice oyunda NFT kullanımı sunacak

Ayrıntılı olarak, My Neighbor Alice çok oyunculu bir yapı oyunudur. Oyun, erken yatırımcılar için Ocak 2022’de ve dünyanın geri kalanı için Bahar 2022’de çıkacak. Gördüğümüz gibi, oyun resmi lansmanından önce zaten popülerlik kazanmaya devam ediyor. Görünüşe göre yatırımcılar çok beklenen sürüm için hazırlanmaya başladı bile. My Neighbor Alice oyununda oyuncular sanal arazi satın alabilir ve sahip olabilir. Satın alma işlemlerinde altcoin Alice tokenleri kullanılacak. Oyun Animal Crossing’den ilham aldı. Böylece oyuncular arazi satın almanın ve sahip olmanın yanı sıra eşya toplayabilir, arkadaşlarla tanışabilir ve adada yapı yapabilirler. Ancak oyundaki en önemli özellik Non-Fungible Tokens (NFTs) kullanımı olacak. Bu NFT’ler, oyun içi öğeler olarak oyunculara ait olacaktır. Ek olarak, oyuncular bu NFT’leri platformun dışında takas etmeyi de seçebilirler.

ALICE, bu sanal dünyanın oyun evreninde yerel token görevi görüyor. ALICE tokenleri, platformda çok önemli bir rol oynamaktadır. Birkaç isim vermek gerekirse, altcoin ALICE bir oyun içi para birimi görevi görecektir. Oyuncular, oyundaki veya Alice’in pazarındaki varlıkların yanı sıra özel beceri setleri satın alabilirler. Bunun yanı sıra ALICE tokenleri de stake edilebilir. Oyuncular, varlık satışlarından, arsa satışlarından ve işlem ücretlerinden platform gelirlerinin bir yüzdesini kazanabilirler. Oyuncular ayrıca platformun yönetim sürecine katılmak için ALICE’ı kullanabilirler. Son olarak, altcoin ALICE ayrıca bir oyuncu teşviki görevi görür. Örneğin oyun içinde görevleri tamamlayacak oyuncular ALICE tokenleri kazanabilirler. Her şeyden önce bu özellik, kullanıcıları platformun aktif üyeleri olmaya teşvik edecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!